Kasım ayının üçüncü haftasına girdik ve ilk Pazartesi olması dolayısı ile tekrardan borsa Türkiye'de açıldı. Peki Kasım ayının üçüncü haftasında dolar, euro, altın nasıl bir başlangıç yaptı? Altın kaç TL oldu, dolar kaç TL ve euro kaç TL oldu?

Dolar Kaç TL Oldu?

Dolar şu anda alış 7,66 TL'den işlem görürken satış ise 7,67 TL'den işlem görmektedir. Geçen haftanın kapanışı ile şu anki doların açılışı neredeyse aynı sayılabilir.

Euro Kaç TL Oldu?

Euro anlık olarak alış 9,07 TL satış ise 9,08 TL üzerinden işlem görmekte olup geçen haftanın kapanışı ile şu anki açılış arasında yüzde 0,15'lik bir artışın olduğu görülmektedir.

Altın Kaç TL Oldu?

Gram altın şu anda alış 466 TL satış ise 467 TL üzerinden işlem görüyor. Geçen haftaki kapanış ile bu haftanın açılışı arasında neredeyse fark yok denebilir. Çeyrek altın 759 TL, yarım altın 1.518 TL ve tam cumhuriyet altını ise 3.036 TL'den işlem görülmektedir.

Haftaya yeni bir başlangıç olduğu için şu anda henüz ivmeli bir çıkış ya da iniş olmamıştır ancak ilerleyen saatlerde ve günlerde nasıl bir yol izleyecek bilinmemektedir.

Not: Yatırım tavsiyesi kesinlikle yapılmamıştır, anlık fiyatları belirtilmiştir. Bu sitede yatırım tavsiyesi, yatırım önerisi bulunulmaz, yorum yapılamaz.