Dolar ve Euro gibi para birimleri ülkede ki iç ve dış olaylara, arz ve talebe göre değişiklik göstermekte olup 8 TL seviyesinden neredeyse 9 TL'ye kadar çıkan dolar kuru Şubat ayında 7 TL'nin altına gerilemişti. Şubat ayının son haftasında dolar kurunda ciddi bir artış yaşanmaya yeniden başladı. Peki canlı olarak dolar kaç TL oldu, 1 euro kaç TL oldu? Döviz para birimlerindeki değişimi merak eden okurlarımız bu haberden tüm detayları öğrenebilir.

Dolar Kaç TL Oldu?

Dolar para birim şu anda satış 7,44 TL alış ise 7,43 TL seviyelerinden işlem görmektedir. Bir önceki kapatışa göre dolar kurunda yüzde 1,45'lik artış yaşandı yani yatırımcısı bu oranda kazandı. Günün ve haftanın diğer zaman dilimlerinde nasıl bir grafik izleyecek bilinmiyor.

Euro 9 TL'yi Aştı

Euro yeniden 9 TL seviyesini aştı. Buna göre satış Euro 9,05 TL iken alış Euro 9,03 TL'den işlem görmektedir. Bir önceki kapanışa göre Euro birimi yüzde 1,27'lik artış yaşandı ve bu oranda yatırımcısına kazandırdı. Günün ya da haftanın diğer zaman dilimlerinde nasıl grafik izler bilinmemektedir.

Altına Nasıl Yansıdı?

ONS altın şu anda 1.760 dolardan işlem görüyor. Bir önceki kapanışa göre yüzde 0,61'lik değer kaybı yaşandı ancak ONS dolardan işlem gördüğü ve dolarda artış yaşandığı için altında da yükseliş var. Şu anda gram altın alış 420 TL iken satış 421 TL'den işlem görüyor.

Not: Yukarıda güncel fiyatlar verilmiş, yatırım tavsiyesi yapılmamıştır. Bu sitede haberlerde ya da yorumlarda yatırım tavsiyesi verilmez, yasaktır.

Editör: TE Bilisim