Denizbankdan Emeklilere Müjde

Emekliler, siyasi partiler kadar bankalarında ilgi alanına giriyor. Bankalar emekli kişilerin kendi bankalarının müşterisi olup maaşlarını veren banka olmak için bir çok fırsat sunuyorlar. Denizbank'da geçtiğimiz sene emekli maaşını alacak kişilere, maaşlarını Denizbank'a transfer etmeleri durumundan 300 TL vereceklerini söylemişti. 2014 yılında söyledikleri bu kampanyayı iki defa uygulayarak 131 bin kişiyi kendi bankalarının müşterisi yapmayı başarmışlardır. Bu kampanyayı yapmadan önce 87 bin kadar emekli müşterisi olan Denizbank'ın, kampayayı başlattıkdan sonra emekli müşteri sayısı iki buçuk katına yükseldi. Yaptıkları bu kampanyayı sadece promsyon kampanyası olarak görmediklerini ve emekli müşterilerine diğer bankacılık işlemlerinde de verecekleri hizmetleri ellerinden geldiğince kolay ve daha düşüş ücretlerle sunacaklarını bildirdiler.

Başlattıkları bu kampanyanın 3 sene boyunca kalacak bir kampanya olup, emekli maaşını Denizbank'a ransfer eden müşterilerine özel olarak nema oranları ve ayrıcalıklı bankacılık hizmetlerinden faydalanabileceklerini söyleyen Genel Müdür Yardımcısı Oğzhan Özark, bu kampanya ile maaşını bizim bankamıza getiren emeklilerimize bankamız tarafından hoşgeldin hediyesi olarak 300 TL'yi kampanyayı kapsayan emekli kişinin ilk maaşının Denizbank hesaplarını yattığı ayda hesaplarına yatıracaklarınııkladı. Ayrıca, kampayalarının 30 haziran 2015' e kadar süreceğini ve bu kampayadan SGK emekli maaşını almaya Denizbank'tan başlayan kurtaran hesap başvuruları onaylanan ve maaşını 3 yıl boyunca Denizbank'dan alma sözünü veren emekli kişiler yararlanabilecek. Bu kamyadan yararlanan emeklilerimiz ayrıca kredi ihtiyaçları ve bankacılık hizmetlerinden de bankamızın yaptığı avantajlardan faydalanabilecekler diye belirtti.

 

Denizbank, emekli müşterilerine bunların dışında yararlanabilecekleri bir.çok fırsat sunuyor. Şubede yapacakakları işlemler de sıra önceliği, kredilerde uygun faiz, kurtaran hesap, iletişim merkezinden veya internet üzerinden yapacakları Havele ve EFT'yi bedava yapmaları ve tüm Dünya'daki ATM'lerden hiç para kesilmeden nakit para çekme ve bakiye sorgulama işlemlerini yapabilme imkanları sunuyor. 

Editör: TE Bilisim