Başkan Erdoğan müjdeyi verdi! 1000 TL nakdi destek hak sahiplerine ödenmeye devam edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şehit aileleri ile bir araya gelerek verilen yemekte bazı konuşmalar yaptı. Açıklamalarından bazı önemli satır başlarından bir tanesi de 1000 TL nakdi destek ödemesinin devam edip etmeyeceği konusunda oldu.

Başkan Erdoğan açıklamalarında özetle; 15 Temmuz gecesinde milletimiz 83 milyon yekvücut olarak tarihe altın harflerle geçecek bir zafer kazandığını ifade etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yapmış olduğu bağışlar ve kampanyalar ile şehit yakınlarına ve Gazilerimize sahip çıktığını ifade etti. Bu kapsamda kurulan derneklerden bir tanesi de Türkiye Şehit Yakınları ve Gazileri Dayanışma Vakfı olduğunu ifade etti. 1000 TL nakdi destek açıklaması.

DESTEK DEVAM EDECEK!

Başkan Erdoğan açıklamasında: "Salgın döneminde toplumun her kesimi gibi şehit yakını ve gazilerimizi de desteklemek amacıyla vakfımız kaynakları ile Aylık 1000 TL nakdi destek uygulaması başlattık. Bu uygulamayı vakfın kaynakları elverdiği ölçüde devam ettirmeyi kararlaştırdık. " dedi. 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerinin 1000 tl destek ödemeleri için herhangi bir başvuru yapmasına gerek olmayacak. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerekli olan ödemeler gereçekleştirilmeye devam edecek.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim