Market ve pazarlardaki sebze meyve fiyatlarına yaptırım uygulamak, vatandaşın taze sebze ve meyveyle uygun fiyatlardan buluşmasını sağlamak için tanzim satış noktaları oluşturuldu. Tanzim satış noktaları, market ve pazarlarda yer alan fiyatların neredeyse yarısına, sebze ve meyveleri satarak, vatandaşların ekonomisine destek olmaya çalışıyor. İstanbul' da 50, Ankara' da 30 olmak üzere toplamda 80 tanzim satış noktasıyla birlikte, uygulamanın diğer illere yansıtılması bekleniyor. Tanzim satış noktalarında, çeşitli fiyatlandırmalar ile pazar fiyatının yarısına sebze ve meyveleri bulmak mümkün. Konuya yönelik olarak yapılan açıklamalara, son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yeni bir açıklama getirildi. Açıklamada, temizlik malzemeleri tanzim satış noktalarına dahil edileceği ifadeleri kullanıldı.

Cumhurbaşkanı duyurdu,tanzim satış noktalarına temizlik malzemeleri de ekleniyor

Tanzim satış noktalarına yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada " Son günlerde Türkiye'de bir oyun oynanmaya başlandı. Patlıcan, domates, salatalık... Fiyatları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi, buna karşı nasıl Gabar'da Tendürek'te inlerine girdiysek gıda terörünü estirenlere karşı tanzim satışlarla bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette. Sebze ile sınırlı kalmayacak, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz. " ifadelerine yer verildi. Peki tanzim satış noktalarında fiyatlar nasıl? İşte Ankara' da tanzim satış noktaları ve fiyatlar...

Domates 3
Çarliston biber 6
Sivri biber 6
Salatalık 4
Soğan 2
Patates 2
Patlıcan 4,5 TL

Ankara tanzim satış noktaları

-Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı,

-Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı,

-Kurtuluş Parkı,

-Ulus Metro Çıkışı,

-Siteler İtfaiye Meydanı,

-Hasköy Cemre Parkı,

-Kuyubaşı Metro Çıkışı,

-Keçiören Belediyesi Önü,

-Pursaklar Hicret Camii Önü,

-Etimesgut Belediyesi Karşısı,

-Sincan Lale Meydanı,

-Mamak Şafaktepe Parkı,

-Mamak Bostancık Caddesi,

-Batıkent Gimsa Karşısı,

-Gölbaşı Belediyesi Karşısı

Tüm ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını ilk siz öğrenmek için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim