Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapılan açıklamada; gündemin önemli konularından olan 3600 ek gösterge konusuna yönelik açıklamalarda bulundu. Çalışmanın yapılıp yapılmayacağı yönünde sorulara yönelik açıklamalarda bulunan Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Çalışmalar sürüyor

Bakan Selçuk açıklamasında bakanlıklarla ve Devlet Personel Başkanlığıyla 3600 ek gösterge çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Merakla beklenen çalışmalardan birisi olan ve özellikle kamu gündeminden düşmeyen başlıklardan olan 3600 ek gösterge konusuna yönelik aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı tarafından yapılan açıklamada " 3600 ek gösterge çalışmalarımız Devlet Personel Başkanlığı ve Bakanlıklarımızla devam ediyor. " ifadeleri kullanıldı.

Sosyal medyada paylaşımlar yapılıyor

3600 ek gösterge süreciyle alakalı çalışmaların tamamlanmasını bekleyen vatandaşlar tarafından çok sayıda paylaşım sosyal medya üzerinden ulaştırılılarak, talepleri gündeme taşınmaya çalışılıyor. 3600 ek gösterge çalışmaları konusundaki süreci biz de isinolsa.com ekibi olarak takip ediyor, sizlere aktarıyor olacağız.

Editör: TE Bilisim