Türkiye'nin perakende satış mağazaları arasında bulunan 3 dev firma bu hafta yine dop dolu bir katalog ile karşımıza çıktı. Bilindiği gibi 6 Şubat perşembe günü A101 mağazalarına ait indirimli ürünler satışa çıkacak. Cuma 7 Şubat günü Bim Mağazalarında bir çok uygun fiyatlı ürünler gelecek. Şok Mağazaları hafta sonu indirimli aktüel ürünleri de şimdiden belli oldu.

BİM 14 ŞUBAT KATALOGU;

İşin olsa sitesinde okuyucularımıza an bean aktardığımız aktüel ürün katalog listesinden bir tanesi de 15 Şubat Sevgililer Gününe özel olarak açıklanan Bim Mağazalarının listesi. 7 şubat sonrası hafta cuma gününe denk gelen haftada ülkemizde sevgililer günü kutlanacak. Hediyeleşmenin yaygın olduğu bugün için pek çok mağaza o güne özel indirim uygulaması bekleniyor.

İlgili haber: BİM 14 Şubat Katalogu

7 ŞUBAT BİM ÜRÜNLERİ;

7 Şubat haftasında ise; LG K11 cep telefonu, Phılıps Buharlı ütü, Fakir saç kurutma makinası, Arnıca elektrikli süpürge, erkek bakım seti, mini ütü masası, vipak süngerli mop tableti gelecek. Çocuklar için ürünler neşeli çarklar oyunu, mini dekoratif mandallar, mini futbol oyunu satılacak. Mandalı dekoratif fotoğraflık, ayakkabı rampası, bisiklet toka ve rozet, dekoratif ürünler yine bu hafta Bim’de olacak.

Ekspress türk kahvesi makinesi fakir markası ile lav cam ürünleri, yatak odası takımları, kol saatleri, lüks post halı, gümüş kolye bileklik, modern anahtarlık, termal tayt açıklanan ürünler arasında yer alıyor.

İlgili haber: Bim 7 Şubat katalogu

A101 6 ŞUBAT AKTÜEL LİSTESİ;

A101 mağazları bu hafta getireceği ürünlerin karşılaştırmasını diğer haberlerimizde yapmıştık. 6 şubat perşembe günü Hı Level 43 ekran Samrt Led Tv 1499,00 Tl olarak satılacak. Casper A3 cvep telefonu ise 1299 Tl olacak. Nokıa 5 Pro cep telefonu 699,00 TL, prınha kablolu kulaklıklar, GoSmart kulak içi kulaklıklar Dijital kol saatler çeşitleri 39,95 TL olarak satılmaktadır. Duvar saati, 24,95 Tl, ABS orta boy valiz ise 119,95 Tl olacak. Mutfak gereçlerinde, ev ihtiyacı bulunan pek çok pratik ürün bulunuyor. Çamaşır makinesi da bu hafta mağazalarda olacak Flavel Marka FLV 7000 çamaşır makinesi sinbo eleklikli çay seti, Sunny diva saç kurutma makinesi, arzum epilasyon aleti, seramik tabanlı ütü, kral marka elekrikli motor bu hafta gelecek.

Şok Mağazaları 5-11 Şubat aktüel ürün katalogu da açıklandı. Açıklanan ürünlerden bazıları şunlar; Gliss şampuan ve saç kremi, Sarıyer gazoz, elektrikli ızgara, borcam luminarc marka tabaklar, siyah kulplu sunum tepsi, siyah işlemeli diktörtgen tepsi, siyah baykuş askılık, çekmece kaşıklık, kevgir ve kepçe setleri ve diğer tüm ürünler için aşağıdkai aktüel ürün listesinden detaylara erişebilirisiniz.

İlgili haber: Şok 5 Şubat - 11 Şubat Aktüel Ürün Lsitesi

ŞOK, BİM VE A101 AÇILIŞ SAATLERİ;

A101 mağazları saat kaçta açılıyor: A101 sabah saat 08:00'de açılmaktadır. Şok mağazası açılış saati nedir? Şok mağazları hafta için 09:00'da mesai başlamaktadır. Akşam 21:00'a kadar hizmet vermektedir. Bim açılış saati ise 09:00'dur. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim