Türkiye'nin 81 il ve 900 ilçesindeki mağazalarında bu hafta birbirinden uygun fiyatta elektronik, ev eşyaları ve mutfak gereçleri neler? Buz dolabı, süpürge, çamaşır makinesi, cep telefonu, akıllı bileklik, kulaklıklar, ses sistemleri gelecek. 13 Şubat 2020 Bim mağazaları aktüel ürün katalog listesi ürünleri şu şekilde;

BİM 14 ŞUBAT ÜRÜNLERİ;

BİM bu hafta gelecek ürünler; Samsung Galaxy a70 2599 Tl, Mercusys wi-fi sistemi, Smart fit akıllı bileklik, Motorola mikrofonlu kulaklık çeşitleri, dik duran Fakir süpürge, ayak bakım törpüsü, Kumtel fanlı ısıtıcı, yer temizlik mobu, bebek oyuncakları, akıllı hayvanlar okuyabiliyorum serisi kitapları, terlik, kol saati, mini masaj aleti gelecek. Mutfak ürünlerinde duvar saati, mermer desenli katlanabilir sofra, orta sehpa, zigon sehpa, dekoratif lamba, tv sehpası, Kumtel ürünlerinde set üstü ocak, blender set, fakir marka olacak. Borcam set kulplu set, cam bardak, tencere, kek kalıbı, yuvarlak tencere, silikon büyük kavanoz gelecek.

İlgili Haber: BİM 14 Şubat katalogu

A101 13 ŞUBAT KATALOĞU;

Perşembe günü A101 mağazaları da Hı-Level marka ve Toshıba marka televizyon getirecek. Çok amaçlı dolap, ayakkabı dolabı, çiçeklik, 15 ölmeli düzenleyici, çiçeklik, buzdolabı, canlı kaktüs, boy sümbül, orkide, yarış seti oyuncak desenli meyve, çılgın atış basketbol oyuncağı, diğer oyuncaklar a101 mağazalarında bu hafta perşembe gününden itibaren bir hafta süre ile satışta olacak.

İlgili haber: A101 Aktüel Ürün Listesi

ŞOK 15 ŞUBAT HAFTA SONU;

Şok mağazalarında hafta sonu sürprizleri her hafta en çok merak edilen konular arasında yer almaktadır. Şok Mağazaları şuanb da 12-13 Şubat haftalık katalog listesinde kuru bakliyat, sucuk, çay, şeker, dilsiz uşak, tekli portmanto, su ısıtıcı, karnıyarık tencere, tava, tepsi, siyah metal kavanoz, çelik rende çeşitleri, desenli saklama kapları bir çok mutfak ürünleri, ev eşyaları, elektronik ürünler bu hafta Şok mağazalarında olacak. 15 Şubat 2020 Şok aktüel ürün listesi ise henüz şuanda açıklanmadı. Açıklanır açıklanmaz işin olsa sitesi üzerinden oyucuların bilgisine sunacağız.

İlgili haber: Bu hafta Şok ürünleri

Editör: TE Bilisim