Uluslararası olarak tüm globalde alınan satılan, al-sat popülerliğine göre fiyatı yükselen ya da azalan birimleri olarak bilinen coinler bugün yeniden rekor tazeledi. Özellikle BTC yine belli bir noktaya kadar yükseldi. Peki 1 BTC kaç tl oldu? Geçen gün ki kapanışa göre yatırımcısına BTC ne kadar kazanç getirdi. Hem fiyatlar hakkında hemde BTC'ye benzer DASH, ETH, LTC, NEO gibi coinlerin güncel fiyatlarını haberimizde görebilirsiniz.

1 BTC Kaç TL Oldu?

Şu anda 1 BTC fiyatı 362.500 TL'den işlem görmektedir. İşlem aralığı çok sık ve değişken olduğu için anlık olarak 360.000 TL ile 365.000 TL arasında git gel yaşayabilmektedir. Bir önceki kapanışa göre yaklaşık olarak yüzde 1,50'lik değer kazandı.

Diğer Coinlerde Durum Nedir?

BTC gibi olan diğer coinlerde ise fiyatlandırma şu şekildedir. DASH güncel fiyatı 1.835 TL, bir önceki kapanışa göre yüzde 4,50'lik yükseliş yaşadı. ETH güncel fiyatı 13.235 TL'dir. Bir önceki kapanışa göre yüzde 4,98'lik artış yaşadı. LTC güncel fiyatı 1.610 TL'dir. Bir önceki kapanışa göre yüzde 4,20'lik kazanç sağladı. NEO ise güncel fiyatı 300 TL'dir. Bir önceki kapanışa göre yüzde 4,30'luk kazanç sağladı.

Türkiye'de de BTC alımı ve satımı yapılabilmektedir. Bu alanda faaliyet gösteren iki dev şirket ve onlarca orta büyüklükte şirket bulunmaktadır. Bu şirketlere üye sayısı ve işlem hacimleri her geçen gün ciddi seviyelere ulaşıyor. Kullanıcı sayısı arttıkça piyasada hareketlenme daha da artabilmektedir.

Not: Yukarıda sadece güncel fiyatlar verilmiştir, yatırım tavsiyesi değildir. Bu sitede haberlerde ya da yorumlarda yatırım tavsiyesi verilmez, yasaktır.

Editör: TE Bilisim