Kamuya, bağlı kuruluşlarına, özel sektör işletmelerine büro memuru ihtiyacı söz konusu. Bu ihtiyaçlara yönelik çok sayıda ilan yayımlanmış durumda. İlanlara başvuru yapabilmek için gerekli şartlar ve detaylar, ilan bağlantısı üzerinden erişilebilir durumdadır. Sitemiz isinolsa.com üzerinden yayımlanan büro memuru alım ilanlarına erişim sağlamak için tıklayınız.

BÜRO MEMUR ALIM İLANLARINDA ADAYLAR NE KADAR MAAŞ ALIYORLAR?

Binlerce kişilik büro memuru personel alım ilanı şuan itibariyle yayımlanmış durumda. Hem kamuya hem de özel sektöre yönelik bu kadrodan yapılan personel alımlarında, ödenen maaşlar farklılık göstermektedir. Kamu, özel sektör arasında sosyal olanaklar farkı olsa da maaşlar aşağı yukarı aynı ortalamaya tekabul etmektedir. Örnekle açıklayacak olursak; özel sektörde bir büro memuru minimum 2250 TL' nin üstünde ücret alırken, kamuda büro memuru olarak görev alan kişilerde de bu durum aşağı yukarı aynıdır. Kamuda büro memuru pozisyonunda çalışan kişilere 2750 TL' ye kadar maaşlar ödenebilmektedir. Elbetteki kamuda sunulan sosyal olanaklar daha fazladır. AGİ, ek görev (mesai) ücretleri, çocuk için ödenen ücretler, şehir dışı görevlendirmeleri gibi durumlarda bu maaşlarda artış yaşanabilmektedir.

Büro memur alımlarına kimler başvuru yapabilir?

Kamuda görev alınacak bu pozisyon için KPSS puanları ve en az lise mezunu olunması istenmekteyken; özel sektör işletmelerinde ilkokul mezunu olunması yeterlidir. Bu memur personel alımları için özel sektöre yapılacak alımlara başvurular İŞKUR üzerinden veya özel kariyer sitelerinden alınmaktadır. Sitemiz üzerinden bu ilanlara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tüm memur alım haberleri, maaşlar ve zamlara yönelik gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip edin, ilanları sosyal medyada görün!

Editör: TE Bilisim