31 Mart 2019 Yerel Seçimleri İçin Vaadler Art Arda Geliyor

Yerel seçimler nedeniyle Türkiye' nin her noktasını karış karış gezen siyasetçiler, vatandaşlarla bir araya gelerek seçim vaadlerini anlatıyor, yapılacak projelerden ve atılan adımlarda bahsediyor. Tüm siyasetçilerin seçim vaadlerinin ekranlara yansıdığı yerel seçimler süreci öncesinde; Binali Yıldırım' da bugün İstanbul' da Pendik' te vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmasında 60 bin kişiye iş imkanı yaratacak seçim vaadinden bahsetti. 

Pendik' e 60 bin kişilik iş fırsatı

Binali Yıldırım Pendik' te yaptığı konuşmasında 60 bin kişiye iş imkanı yaratacak projede, bir firmanın atığının diğerine hammadde olacağından, firmaların kendilerine arazi aramasından kurtulacaklarından vurguda bulunarak; gençlerin teknoloji ve bilim odaklı bir merkezde iş sahibi olacaklarına yer verdi. Açıklamasında " Pendik'e çok önemli bir projeyi de ben açıklıyorum. Teknoloji merkezi burada Pendik'te kurulacak. Her türlü araştırma geliştirme çalışmaları burada yapılacak. Birinin attığı diğerinin hammaddesi olacak. Endüstriyel teknolojide bu merkez hem Türkiye'ye hem de İstanbul'a çok büyük değer katacak. Şirketler arsa, bina için yatırım yapmayacak, yatırımı biz yapacağız. Bu merkezde 60 bin gencimize iş bulacağız. 60 bin gencimiz araştırma yapacak, geliştirme yapacak, yazılım yapacak, proje üretecek, akıl terini, alın terini katacak, İstanbul'u da Pendik'i de ayağa kaldıracaksınız. Bitmedi, karşı tarafta fuar merkezleri var, TÜYAP ve CNR var. Şimdi Atatürk Havalimanı'nı da hem millet bahçesi hem de fuar merkezi yapıyoruz. Ama Anadolu Yakası'nın en büyük fuar merkezini de Pendik'e kuracağız. Bu ne demek biliyor musunuz? Pendik'e yılda 1.5 milyar dolarlık döviz bırakacak fuarlar olacak, ziyaretler olacak ve Pendik'in gençleri, Pendikli hemşerilerimizin tamamı bundan istifade edecek. " şeklinde konuştu.

SEÇİM VAADLERİ ART ARDA GELİYOR - SEÇİMLERİ İŞİN OLSA' DAN TAKİP EDİN - UYGULAMALARI İNDİRİN

31 Mart 2019 yerel seçimleriyle alakalı siyasetçilerin vaadleri arka arkaya gelmeye devam ediyor. Yerel seçimler süreciyle alakalı tüm gelişmeleri, seçim sonuçlarını ve diğer tüm gündem maddelerini canlı canlı takip etmek için İŞİN OLSA mobil uygulamalarımızı indirmeyi unutmayınız.

iOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ