BİM marketler zinciri, bu hafta uygun fiyatlı bir akıllı telefonu müşterilerine ulaştıracak. Her hafta yayımlanan aktüel ürün kataloğu ve indirimli ürünler listeleriyle raflarda hesaplı ürünleri müşterilerine ulaştıran BİM marketler zincirinin yeni sürprizi ise Samsung J7 Prime 2 telefonu oldu. Bu telefon önümüzdeki hafta satışa çıkarılacak ve müşterilerin beğenisine sunulacak. 

BİM AKTÜEL ÜRÜNLERDE SAMSUNG J7 PRİME 2 SÜRPRİZİ

Akıllı telefon fiyatlarının çok yüksek olduğu şu günlerde, uygun fiyatlı bir telefon bulmak oldukça zor hale geldi. Akıllı telefon arayışında olanların, hem de uygun fiyatlı bir telefon arayanların ihtiyacı olabilecek Samsung J7 Prime 2 oldukça önemli özellikler barındırıyor. BİM marketler zincirinin aktüel ürünler kataloğunda yer alan bu ürünün teknik özelliklerine aşağıda değineceğiz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Bu telefonun 5,5 inçlik bir ekran bulunuyor. Önde bir adet, arkada bir adet kamerası bulunan bu telefonun, kamerası 13 MP olarak aktarılıyor. Parmak izi okuyucusunun da bulunduğu telefon çentiksiz, aynı zamanda üst ve alt taraflarında çerçeveleri yer alıyor. Android 7.1 işletim sisteminin kurulu olarak geldiği telefon sekiz çekirdekli Exynos 7870 isimli bir işlemciyi kullanıyor. Aynı zamanda 3 GB ram ve 32 GB dahili depolama alanına sahiptir.

HAFTAYA SATIŞTA OLACAK

BİM marketlerde haftaya satışa çıkarılacak olan bu ürünün çok ilgi çekeceği düşünülmektedir. 1299 TL sayış fiyatıyla raflarda yerini alacak bu ürüne sahip olmak için yakın BİM marketlerden başlamak üzere, çevrenizdeki BİM mağazalarına uğramanızı tavsiye etmekteyiz.