30 Haziran 2020 salı Bim mağazaları indirimli ürünlerin listesi mağazalardaki yerlerini aldı. Türkiye'nin perakende satış mağazalarından bir tanesi olan, şok, A101 e BİM mağazalarının haftanın belirli günlerinde mağazalarına getirmiş oldukları uygun fiyattaki ürünleri müşterilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. özellikle uygun fiyattaki elektronik ürünler ile ev gereçleri mutfak ürünleri çocuk ve bebek anne ürünlerinin mağazalardaki satışın yapıldığı ilk günden yoğun bir talep söz konusu olmakta. Bu anlamda Türkiye'nin ilk perakende olarak İstanbul ilinden başlayarak Anadolu'nun farklı il ve ilçelerinde mağaza sayısını artırmayı Başaran ve en köklü kurumlarından bir tanesi olmayı başarmış olan BİM mağazalarının Cuma günleri açıklamış olduğu aktüel ürün kataloğu yanı sıra salı günlerine özel de farklı kategorilerde indirimler sunuyor. Bu yazımızda da 9 Haziran 2020 salı Bim aktüel ürün kataloğunu açıklıyoruz.

BİM SALI AKTÜEL ÜRÜNLERİ RAFLARDA;

Takviye edici gıda ürünlerinin yer aldığı listede takviye edici gıda D3 vitamini çörek otu yağı multivitaminlerden oluşan Multivitamin & Multimineral Fiyatı 16,90 TL dir. Çubux Ketçap Aromalı Cips 4,75 Tl, Hot Chili Soslu Fıstık &Barbekü Soslu Mısır 3,95 TL,  Ülker Hanımeller Deluxe Kurabiye,  Antioksidan İçecek 5,95 TL. Yeşil Elma Aromalı Maden Suyu 6,45 TL, Limonata 4,50 TL, Limon Aromalı Maden Suyu 6,95 TL. Şekersiz Gazoz 6,95 TL, Dondurulmuş Rulo Börek 6,50 TL. Şeftali/Limon Aromalı Toz İçecek 3,95 TL,50’li Körüklü Pipet 3,95 TL, Cocacola 2,85 TL, Soğuk Kahve Ice Latte 4,50 TL'dir. Mandalina Aromalı Gazlı İçecek 3,50 TL. Hindistan Cevizi Sütlü İçecek 4,95 TL. 4,95 TL, Koko Krunch Mısır  ve buğday gevreği 9,95Tl, Party Ballı hardallı mısır cipsi, 4,95 TL, Çerezza biftek soğanaromalı cips 3,95 TL olacak. 

BİM PERSONEL ALIMI YAPACAK!

BİM'de kariyer! BİM yeni açılan ve faaliyetlerini devam eden şubelerini açık bulunan kadrolarındaki personel sayılarının artmasına yönelik olarak çok sayıda yeni ilan açıkladı. Açıklanan ilanlara başvurularn bir kısmı İstanbul ilinde gerçekleştirilecek olup diğerleri Ankara, Bolu, Bursa, Kocaeli gibi diğer gerçekleştirilecektir. BİM'de kariyer sayfasına giriş yapmak bim personel alımı için açılacak sayfada çıkacak ekranda hızlı başvuru için tıklayın butonuna tıklamak açıklanan personel alımlarına başvuruları tamamlamak gerekmektedir.

İŞİN OLSA
 

Editör: TE Bilisim