Bim bu hafta yine dop dolu! Bim 8 mayıs aktüel kataloğu açıklandı! hangi ürünler gelecek! 81 il ve 900 ilçede şubelerde elekronik ev gereçleri ile satışa sunulacak olan diğer ürünlerin listesi belli oldu

Bim indirimli ürünlerin listesi ve fiyatları açıklandı. Bim aktüel kataloğunda bu hafta neler var. Perakende satış mağazası BİM, 8 Mayıs Cuma günü açıklanan kataloğa göre Meizu M6T cep telefonu fiyatı sie 799 TL olarak satılacak. Sadece bununla da sınırlı değil, cep telefonu, kablosuz kulaklık, haşere öldürücü, taşınabilir şarj cihazı, takı aksesuar dolabı, sinek ve haşere cihazı satışta olacak. Sandalye, katlanabilir masa, casıo saat, ayaklı basketbol potası, tabure, 2li inşaat kamyon seti, değerler okyanusu çocuk kitapları, eğitici dev yer puzzle, aktivite kitapları birinci sayfada yer alan ürünler arasında yer alıyor.

Bim aktüel indirimlerinde ikinci sayfada elektronik ürünler ile devam ediyor. Tefal marka ütü, iki farklı çeşit ile bir tanesi buhar kazanlı diğer i ise buharı ütü olarak satışa sunulacak. Soley marke nevresim ve çarşaflar, kadın pijama takımı, kapri tay, simli şal, kutulu nakışlı peçete, gandol ayakkabı konfor terlik, sandalet havlu seti, nakışlı peçete ürünleri bulunuyor.

3. sayfadaki yer alan indirimli ürünler arasında Kumtel cam set üstü ocak, Kütahya altın yaldızlı 48 parça yemek takımı, döküm karnıyarık tenceresi, kumtel mini fırın, 18 parça yemek seti, blender seti, plastik termos bardak, filtre kahve makinesi, Paşabahçe ürünlerinden 3 katlı cam saklama kabı, bistro sürahi, kapaklı kristal şekerlik, 2li kupa seti, silimli karnıyarık tabak, 12 parça çay seti, 2li kupa su bardağı, 3lü su bardağı mehtap marka tencere seti Bim’de bu haftadan itibaren bulabileceğiniz indirimli ürünler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilisim