Türkiye genelinde 81 ilde ve 900 ilçe genelinde mağazaları bulunan Bim 7 Nisan 2020 salı günü aktüel ürün kataloğu listesini açıkladı. BİM salı ve perşembe günleri indirimli olarak satış yapacağı ev ürünleri, elektronik ürünler temizlik gereçleri ve temizlik ürünlerini satışa çıkartmaya devam ediyor.

Bu hafta cum gününden itibaren Arnica Cyclone elektrikli süpürge özellikleri A sınıfı, 750 watt, 75 dBa ses seviyesinde ve fiyatında ise 399 Tl olarak satılacak. Tefal marka 2400 watt buharlı ürü 199 Tl olarak satışa çıkartılacak. Braun marka erkek bakım seti 139 Tl, Fakir marka saç kurutma makinesi ise 75 Tl olacak. Fakir saç düzleştirici fiyatı ise 59 Tl, titreşimli yüz temizleme cihazı 39,90 Tl KSW 3010 El dikiş makinesi ise 49,90 fiyatında olacak. Ahşap askılık 5li ürün 34,90 TL olarak satılacak.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER;

7 Nisan salı günü ise temizlik ürünleri ile bim mağazaları indirimli ürünler satışa çıkacak. Ürünlerin markaları ve fiyatları ise şu şekilde; Bind Activit Premıum bulaşık makinesi tableti 60 adet fiyatı 35,90 TL olacak. pril marka sıvı bulaşık deterjanı limon kokulu 12,90 , domestos çamaşır suyu maksimum hijyen 24,90 Tl, sıvı arap sabunu ise 15,90 Tl olacak. çamaşır sodası 4,95 Tl, deterjan hazneli cam temizleyici 15,90 tl, sıvı çamaşır makinesi deterjanı 13,90Tl Chlon Laboratories Hijyenik el temizleme jeli 4,95 Tl olarak satılacak.

BİM SALI İNDİRİMLİ ÜRÜNLER;

Mikrofiber temizlik bezi, mutfak temizlik seti, özel seri çamaşır yumuşıtıcı, Eyüp Sabri Tuncer el ve vücut losyonu, çok amaçlı temizleyici sprey, jel lavabo açıcı, ders temizleyici sprey, sirke özlü temizleyici sprey, banyo mutfak temizlik spreyi, erkek deodorant, şampuan, kompakt sabun, parfüm, Kral şakir deodorant lisanslı yara bandı, kakaolu fındık kreması, bol sütlü çikolata , üzümlü fındıklı çikolata, albeni, çokonat, metro, cocostar, çikolatalı gofret, albeni viva, çilek kremalı bisküvi, mini atıştırmalıkla ve bir çok ürünler raflardaki yerini alacak.

BİM ÇALIŞMA SAATLERİ;

Koronavirüs nedeniyle İçişleri Bakanlığından açıklanan genelgelere göre Gıda marketlerinde tüm mağazaların sabah açılış saati değiştirildi. Bim çalışma saatleri açıklandı. Bim sabah 10:00'te açılıyor. Akşam ise 20:00'de kapanıyor.

BİM ONLİNE ALIŞVERİŞ;

Bim resmi internet sitesini yeniledi. Artık online alışveriş sistemi üzerinden indirimli haftalık ürünler sipariş edilebilecek. Aktüel ürünler ile online alış veriş yapmak için

Editör: TE Bilisim