26 Haziran 2020 BİM aktüel ürün kataloğu ürünleri belli oldu. Bu hafta BİM’’e gelecek indirimli  ürünlerin fiyatlarını açıkladı. BİM, Türkiye genelinde 81 il ve 900 ilçede şubeleri bulunan ve her geçen gün şube sayısını arttıran mağazlardan bir tanesidir. Uygun fiyatta Aktüel ürünleri açıklamaya devam eden BİM bu haftaki indirimli fiyat garantisi sunduğu listenin detaylarını İşin olsa sitesi olarak aktarıyoruz.

Bu haftaki BİM kataloğunda elektronik ürünler arasında dijitsu 55 inç UHD 4K uydu alıcılı Smart televizyon 2499 TL olacak. Televizyonu özelliklerine gelince Netflix, YouTube TV Live TV, Prime video, puhutv gibi video izletme platformlarını destekleyen özelliklerdedir.  Diğer yandan televizyon 2 yıl garantili, 3840 x 2160 görüntü boyutunda, Mediatek a53 4 çekirdek işlemcili özellikleri bulunan TV'nin peşin fiyatına 12 taksit Bonus Maximum ve World kartlara taksit seçeneği bulunuyor.

BİM AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU; 26 HAZİRAN CUMA

Kumtel mini fırın 32 litre termos termostad, 3 programlı emaye tepsi ve ızgarası yüksek ısı sayesinde kısa sürede pişirme imkanı bulunan ve ısı koruma kapaklı fırın 1420 watt ekmek pişirme özellikleri bulunuyor. Peşin fiyatına 6 taksit 159 TL.  Elektronik ürünler arasında ayak masaj aleti 3 farklı masaj fonksiyonu bulunan Bu cihazın titreşim fonksiyonu sıcak tutma fonksiyonu kızılötesi fonksiyonu gibi farklı özellikleri mevcuttur. BİM ayaklı masaj aleti fiyatı 119 TL dir. Polosmart taşınabilir şarj cihazının 10000mah özelliğinde 2 USB çıkışlı, mikro girişi 2.1 hızlı şarj özelliği Micro USB ve Type özelliklerinde olan polosmart taşınabilir şarj cihazı 49,90 TL dir.

ELEKTRONİK ÜRÜNLER;

Dijitsu vantilatör 119 TL'dir. Starcom kablosuz mini el fanı 19,90 TL dir.  Vakumlu haşere öldürücü uçan böcekleri otomatik olarak yok eder rüzgar girdabı ile böcekleri yakalar sessiz ve enerji tasarrufu sağlar. USB kablo ile çalışır kolay temizleme özellikleri bulunan koku olmayan duman ve kimyasal olmayan cihazın fiyatı 39,90 TL dir. Şarjlı Damacana pompası batarya kapasiteli 1200 mAh değeri 4 watt sağlıklı kolay kullanımı tek şarj ile 5 damacana su doldurulabilen şarjlı Damacana pompası 29,90 TL'dir.

BİM MUTFAK ÜRÜNLERİ;

BİM 26 Haziran 2020 tarihinde elektronik ürünleri bu şekilde açıkladı şimdi sırada ev gereçleri arasında yer alan bazı uygun fiyatlı ürünlerinin detaylarına şu şekilde açıklayacağız. Bardaklı başucu sürahisi 14,90 TL. dikdörtgen saklama kabı Love markasında 3,95 TL'dir. Altılı meyve bıçağı 15,90 TL dir. Bambu mutfak seti 59,90 TL dir. Bardaklı başucu sürahisi farklı renk seçeneklerinde 14,90 TL dir.  Üçlü erzak kabı, vakumlu haşere öldürücü, dekoratif sukulent saksısı, üçlü lisanslı köpük çıkartan tüp, oyuncak kamyon çeşitleri, bebek puzzle, çevreci bilim kitapları, bigfoot Scooter Işıklı ürünleri BİM aktüel ürün kataloğunun 1. sayfasında yer alan dikkat çekici arasında sır alınabilmektedir.

Editör: TE Bilisim