BİM Türkiye genelindeki mağazalarında televizyon, cep telefonu, ankastre seti, taşınabilir şarj cihazı ve pek çok ürün 21 Şubat 2020 tarihinde cuma günü satışa sunulacak. Bu hafta Bime hangi ürünler gelecek? Bim aktüel ürün listesi ve bu ürünlere ait fiyatlar nedir?

Dijitsu marka televizyon 43 ekran FHD uydu alıcılı televizyon, usb grişi video ve erim oynatabilme özelliği var. A enerji sınıfı 1820-1060 ful HD ekran. Televizyon fiyatı ise 1299 Tl olacak. Buna göre diğer ürünler arasında ankastre seti bulunuyor. Davlumbaz, ocak, fırın üç set bir arada Kumtel markası ile cam ankastre seti 1090 Tl olarak satışta olacak. Aksesuar takı dolabı ise 2 yıl garantili kolye, küpe gibi ürünler için dolap içi cepleri bulunuyor. 1. sınıf suntalam olan ürünün fiyatı 129 Tl olacak.

Plastik ürünlerinde tek fiyat; 50'den fazla plastik ürün tek fiyat olan 2.95 Tl olarak satılacak. Karma çocuk hikayeleri ise 6.95 Tl olarak satılacak. Bluetooth Hoperlör ise 49.90 Tl olarak satılacak. Temizlik ürünleri arasında yer alan sanlı faraş fırça, tablet temizlik seti ve fırça çeşitleri uygun fiyatta olacak. Erkek bakım seti kulak ve burun kıl alma cihazı, kapaklı oyuncak kutusu yine bu hafta olacak.

BU HAFTA DİKİŞ VE ÖRGÜ ÜRÜNLERİ GELECEK.

Cuma 21 Şubattan itibaren dikiş makinesi, 199 Tl, Sınger el dikişi makinesi 39.90 Tl olacak. kaneviçli kiti, örgü aparat seti, çelik mini şiş örgü çantası şiş kutusu örgü şiş, silikon saplı tığ set, 10'lu makara seti, 24'lü dikiş dikiş seti ürünleri gelecek. Yumak kelebek yumarta ebruli, yumak seti, amigurumi el örmesi kiti, organizer dikiş kutusu, hobi kitapları diğer ürünler arasında yer alıyor.

MUTFAK ÜRÜNLERİ;

Güral porselen setlerinden 24 parça dekorlu set, düdüklü tencere seti, karnıyarık tenceresi, tava, kısa meşrubat bardağı, bıçak bileci, doğramacı bıçağı, şef bıçağı, dik kenarlı cam tabak, fırın tepsi, bölmeli servis tabağı, dalgalı kenar tabak, fırın tepsisi, borcam kare, dik kenarlı cam tabak çiçek desenli masa örtüsü, örgü desenli kirli sepeti, örgü desen saplı organizer sepet, örgü desen kapaklı sepet çeşitleri

TEMİZLİK ÜRÜNLERİ;

Ultra çamaşır suyu domastes marka, konsantre yumaşıtı Bingo, Finish bulaşık tablet,, Miss sıvı arap sabunu, oksijenli çamaşır suyu, konsantre yumaşıtıcı, şampuan, sıvı sabun, sıvı leke, masaj jel, kağıt mendil, kireç önleyici, kullan al mendil, ıslak havlu, bulaşık altlığı, temizlik seti, kağıt mendil,

BİM PERSONEL ALIMLARI;

BİM Mağazlarında çok sayıda perosnel alımları yapılacak. Bu alımların başında kasiyer, depo görevlisi, satış görevlisi, şube müdürü gibi kadrolarda iş ilanları İŞKUR üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Tüm bu ilanlara erişmek için işin olsa sitesinden üzerinden açıklanan haberleri takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim