Merakla bekleyiş sona erdi. Nihayet BİM 20 Mart 2020 katalogu açıklandı. Geçtiğimiz hafta tüm perakende satış mağazalarındaki ürünler yine çok ilgi gördü. Gelecek haftaki açıklanacak ürünler merakla beklenmeye başlandı. Bir haftalık mağazalara gelecek bu ürünler hemen ilk günden tükenmeye başladı.

CUMA 20 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLERİ

20 mart cumadan itibaren gelevcek ürünler arasında televizyon ve notebook var. Dijitsu marka 55 ekran, UHD, 4K, uydu alıcılı smart televizyon 2199 TL olacak. HP marka Notebook ise Amd işlemcisi ile 1899 Tl olacak. Diğer ürünler arasında Nevresim takımı Fakir marka dik duran süpürge ABS valiz , nevresim takımı anpral yelek, baskılı kadife pijama takımı, trekking ayakkabı erkek, simli spor ayakkabı, body kadın, uzun tayt kadın, schwsrt saç kesme makinesi, kaydırmaz şeffaf raf örtüsü birinci sayfada paylaşılan ürünle arasında yer alıyor. İkinci sayfadaki ürünler arasında ise mutfak ürünleri bulunuyor.

MUTFAK ÜRÜNLERİ;

Kumtel marka fırın, Ocak ankastre seti 949 TL, meşrubat bardağı, 2li bıçak spatula seti, metal sunum ürün çeşitleri, 12 parça bambu mutfak seti, borçam çok amaçlı kase, ayaklı kek tabağı, ikram tabağı ile servis tabağı üçlüsü ayrı fiyatları ile satın alınabilecek. Diğer ürünler arsında ise oyuncaklar bulunuyor. Tekerlekli hayvanlar oyuncak seti, lisanslı eğlenceli yazı tahtası, sök tak oyuncak, neşeli evim, ilkokul tüm dersler soru bankası, ilkokul tüm ders yaprak test, ilk kitaplarım, ilk 100 sözcük kitabı olacak. Bim diğer ürün listelerinde olduğu gibi bu haftada tek fiyatlı plastik ürünler paylaştı ve bu ürünlerin fiyatı sadece 2,95 Tl olacak.

OTO AKSESUVAR VE ÜRÜNLER;

Oto ürünleri üçüncü sayfada paylaşıldı. Buna göre full Hd çift kameralı araç dikiz aynası, 149,00 Tl olacak. Metal komperasör, oto koltuk kılıf seti, araç içi şarj çoklayıcı, Usb şarj 3ü bir arada araç içi çoklayıcı, 2’li oto boyun yastığı, oto halı paspas takımı, oto kauçuk paspas, oto numaratörü dikiz aynası, profesyonel mono şoför kulaklığı satışta olacak. Tüm bu ürünleri bu hafta cumadan itibaren satışa çıkacak. Bim indirimli ürünler listesinden fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim