BİM 16 şubat 2019 ve 22 Şubat 2019 aktüel ürünler kataloğu

Her hafta ürünleri ilgi ve merakla takip edilen BİM Marketler Zincirinin, 16 Şubat ve 22 Şubat 2019 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu haftanın kataloğunda oldukça ilgi göreceğini düşündüğümüz ürünler mevcut, BİM aktüel ürünler kataloğuna aşağıdan birlikte göz atalım, işte haftanın indirimli ürünleri.

BİM 16 ŞUBAT 2019 - 22 ŞUBAT 2019 AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU - HAFTANIN FIRSAT ÜRÜNLERİ

Bu hafta LG K9 cep telefonu BİM marketlerde 849 TL' den satışa çıkarılıyor. Oldukça teknolojik ve bütçe dostu olan bu ürünü temin etmek için 22 Şubat tarihinden itibaren marketleri ziyaret edebilirsiniz. Ürünün çok ilgi göreceği ve hızlıca tükeneceği düşünülmekte, ayrıca bu üründen her markete belirli sayıda gelmektedir.

Haftanın diğer bir bim aktüel katalog ürünü ise Xiaomi 20.000 mAh Powerbank olacak gibi görünüyor. Xiaomi markasının kalitesi ve tasarımıyla öne çıktığı son 3-4 yıldır, ürünleri neredeyse kapış kapış gidiyor. Yılın farklı dönemlerinde dahi bu fiyattan alınamayacak olan bu Powerbank, bir cep telefonunu ortalama 3-4 defa tam şekilde şarj edebiliyor. Bu ürünün satış fiyatı ise bim aktüel ürünler listesinde bim 22 şubat katalog için 129 TL olarak fiyatlandırılmış.

BİM marketlerde bu hafta mutfak araç ve gereçlerinde olduğu gibi beyaz eşyalarda da oldukça avantajlı ürünler var, bu ürünlere göz atmak için aşağıya bakabilirsiniz. Tüm BİM aktüel ürünler paylaşımları, hediye ve indirim kuponları paylaşımı için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.