Orta ve düşük gelirli vatandaşların perakende market alışverişlerini gerçekleştirdiği ve kampanyaları ilgiyle takip edildiği BİM, 15 19 Şubat aktüel ürün kataloğunu yayınladı. Yayımlanan bim 15 şubat 19 şubat aktüel ürün kataloglarında, çok sayıda indirimli üründe büyük fırsatlar sunuluyor. Yazımızda resimli olarak indirimli ürünlere ve bim aktüel ürünler kataloğuna erişebilirsiniz. İndirimleri ürünlere yönelik fırsatlar aşağıdaki şekildedir.

Radyolu Bluetooh Speaker, bu hafta bim marketlerde indirimli olarak satışa çıkarılan ve ilgi göreceği düşünülen ürünlerden. Bu ürünün usb ve micro sd kart girişleri bulunuyor, satış fiyatı ise 39, 90 TL olarak belirlenmiş durumda. 

Mobilya kategorisindeki dolap ilgi görüyor

BİM 15 şubat kataloğunda yer alan mobilya kategorisindeki bu dolabın sayış fiyatı 149 TL olarak belirlenmiş ve çok amaçlı dolap olarak kullanılıyor. Ürünü satın almak için bim marketlerini tükenmeden ziyaret etmenizi öneriyoruz. İlgi gören ve az sayıda gelen ürünlerdendir. Her mağazada sınırlı sayıda, adetli olarak bulunmaktadır.

bim 19 şubat aktüel ürünler kataloğu

Katalogda yer alan ürünlerden bir tanesi de mutfak gereçleri kategorisinden Fakir marka blender setidir. Uygun fiyatı ve markanın kalitesiyle bilinen bu ürün, oldukça uygun bir fiyattan bim müşterilerine sunulacak diğer ürünler arasında öne çıkıyor. 2 yıl garantili olan bu blender setinin satış fiyatı ise yalnızca 139 TL olarak aktarılıyor.

bim marketlerde 15 şubat ve 19 şubat arasında indirimli şekilde büyük fırsatlarla satılacak diğer ürünlere ve kataloglarına aşağıdan göz atabilirsiniz. İndirimli ürünler grubumuza katılmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İndirim kuponları ve ürünler grubu > Tıklayınız

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da bizi takip etmek için tıklayınız.

Editör: TE Bilisim