BİM mağazaları her hafta müşterine sunmuş olduğu indirimli ürünler kataloğu merakla takip edilmekte. Bu hafta salı günü aktüel kataloğunda indirim günleri devam edecek.

11 Eylül salı BİM haftanın öneri ile karşımızda olacak. İndirimli fırsat ürünlerinden gıda, mutfak gereçlerine, Türkiye genelinde bulunan tüm mağazalarına dağıtımını yaparak müşterinin istifade etmesini sağlayacak. Bilindiği gibi 1995 yılında ilk kez 21 mağaza ile temel gıda ve tüketim malzemeleri üzerine uygun fiyatlı ürünleri müşteri ile tanıştı. Tüm Türkiye genelinde yüksek indirim modeli ile Türkiye genelinde 6 bin 118 mağazası bulunuyor. Yurtdışında da mağaza açan BİM haftanın belli günleri indirimli gıda, giyim kırtasiye züccaciye ve tüm diğer ürünleri bu haftada müşteri ile buluşacak.

11 EYLÜL AKTÜEL ÜRÜNLER;

BİM bu hafta aşure ürünlerine ilişkin gıda ve mutfak gereçleri yer alacak. Salı günü Türkiye genelindeki mağazalarda yer alacak olan ürünler şu şekilde; hazır aşure, aşurelik buğday, haşlanmış nohut, kırık ceviz, kuru kayısı, kabuklu ceviz, haşlanmış kuru fasulye, kuru incir, dur kurusu, ceviz içi, Antep fıstık, kuru üzüm, cevizli sucuk, Antep fıstıklı pekmezli, tarçın, kuş üzümü, karanfil, renkli tabanlı kase, dolmalık fıstık, alimünyum kase, sızdırmaz kapaklık, ayçiçek yağı, pestil, kuru meyve kokteyli olarak belirtildi. Ürünlerin fiyat listesi için ağağıdaki kataloğu inceleyebilirsiniz.

AKTÜEL İNDİRİM KATALOĞU

Editör: TE Bilisim