Türkiye'nin ilk perakende satış mağazası açarak 2020 yılında 7.440 mağaza sayısına ulaşan BİM bu mağazalarındaki cuma günleri açıkladı indirimli ürünler katalogu ile bir birinden ucuz ve uygun fiyattaki ürünlerini satışa sunuyor.

İlk kez 1995 yılında 21 mağazası ile faaliyetlerine başlayan BİM'in Dünya genelinde Fas, Mısır gibi ülkelerdeki mağaza sayısı bugün itibari ile 300'e ulaştı. Mağazalarında etli taze ürünler, süt ürünleri ve kahvaltılıklar, içecekler, bakliyat ve unlu mamüller, tatlılar ve atıştırmalıklar, meyve sebze, dondurulmuş yiyecekler, gıda dışı ürünler, temizlik ürünleri satışa sunuluyor.

10 OCAK BİM ÜRÜNLERİ

10 Ocak Cuma günü indirimli ürünler katalogundaki satışa sunulacak ürünlerin başında cep telefonu kategorisinde Meizu Note telefon bulunuyor. Telefon 64 GB 2 yıl KVK garantisinde ve fiyatı ise 1.149 TL olarak açıklandı. Çift kişilik kadife yatak örtüsü 129,00 TL, bunun dışındaki yatak odası ürünlerinde yatak örtüsü alezi, yastık, kadın tayt, polarlı erkek bere, çift kişilik yorgan, yastık, erkek kasket, kadın pijama takımı, çocuk eşofman takımnı, erkek, kadın ve çocuk botları, Tefal buharlı ütü set üstü Fakir saç kurutma makinası, Kumtel fırın plastik ürünler bulunuyor.

Editör: TE Bilisim