Halkbank ve Vakıfbank Ramazan Bayramı Kredi Kampanyası Açıkladı! Başvuru şartı!

Kamu bankalarından ramazan bayramına özel kredi kampanyaları açıklandı. Vakıfbank düşük faiz oranında ve esnek ödemelerde kredi desteği sunacağını açıkladı. Başvurular şubeye gitmeden internet bankacılığından, mobil bankacılık ve ATM'den yapılabilecek. Hatta SMS atarak kredi başvurusu da alınacak. Kamu bankasından Halkbank’ta esnafa ve vatandaşlara bireysel kredi desteği sunacak.

HALKBANK BAYRAM KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK?

Düşük faizli kredilerden bir tanesi olan; bireysel temel ihtiyaç destek kredi başvuruları devam ediyor. Dileyenlere 10 Bin Tl, 7 Bin 500 TL, 5 Bin ve 3 Bin Tl olmak üzere 4 farklı paket sunulacak. Faiz oranları 0,49 olacak. Ödemeler 6 ay geri ödemesiz olacak. Kalan 30 ay boyunca düşük vade seçeneğinde ödemeler yapılabilecek. Halkbank internet bankacılığından başvuru bireysel kredi başvuru ekranı kullanılabilir. Mobil bankacılık üzerinden başvuru kredi başvurusu, kredi türü tüketici kredisi seçeneğini takip edebilir, Halkbank Dialog’tan ise 0850 222 0400’den sesli yanıt sistemini kullanabilirsiniz.

VAKIFBANK DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ;

Vakıfbank 6 ay geri ödemesiz ekonomik istikrar kalkanı dışında bayram kredisi kampanyası başlattı. Kredi de 60 aya varan vade seçeneklerinde en az 3 Bin tl en fazla 125 Bin Tl olmak üzere 3 ay ile 60 ay vadede 0,98 faiz oranında kredi kullanılabilecek. Eşit ödemesi olan bu kredi için 3 ay geri ödeme olmayacak. 50 Bin TL kredi için taksitler 1166,32 TL olacak olacak. İsterse artan taksitli, azalan taksitli, 3 ay geri ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli, son taksit balon ödemeli değişken taksit seçenekleri de sunulacak. Başvuru yapmak isteyenler KREDI yazarak TC kimlik numarası, aylık gelirinizi yazıp 5724’e SMS atabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim