Ülkemizde bulunan 12 milyon emekli Temmuz ayında yapılacak olan zam oranı hakkında müjdeli haber beklerken İşin Olsa ekibi olarak bizlerde bu konuyu gündeme getirmeye devam ediyoruz. Buna göre emeklilere yüzde kaç oranında zam yapılacak derken Başbakan Binali Yıldırım tarafından müjdeli haber kamuoyuna duyuruldu.

Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklama ile emeklilere bayram öncesinde bin lira (1.000 TL) ikramiye ücretinin verileceği belirtildi. Peki net olarak ödemeler ne zaman yapılacak, bu ödemeler kimleri kapsayacak açıklanmış detayları sizler için açıklıyoruz.

BİN LİRA BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK

Başbakan Binali Yıldırım tarafından kamuoyuna yapılan duyuruda ülkemizde bulunan 12 milyon emekliye bin lira bayram ikramiyesinin verileceği belirtildi. Buna göre emeklilere Ramazan öncesi bin lira ve Kurban bayramı öncesi bin lira ikramiye ücreti verilecektir.

Bilindiği üzere ülkemizde genel olarak ikramiye ödemeleri bayram öncesi verilmektedir. 2018 yılında olacak bayram içinde Başbakan Binali Yıldırım müjdeyi verdi ve emeklilere biner lira ikramiye ödemesinin yapılacağı belirtildi. Ramazan öncesi ve Kurban Bayramı öncesi olmak üzere emeklilere toplam 2 bin liralık bayram ikramiye ödemesi yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim