Binlerce vatandaşın gözü kulağı yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile bankaların sunmuş olduğu uygun faizli ve uzun vadeli kredi fırsatları olmuştur. Bu noktada birçok banka tarafından gerçekleştirilen bayram kampanyaları kapsamında vatandaşa farklı kredi olanakları sunulmuş olmakla birlikte işte vatandaşların yararlanabileceği o bayram kredisi fırsatları ve diğer detaylar.

QNB Finansbank

Banka tarafından vatandaşlara bayram dolayısı ile 60 aya varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 0,89 oranından başlayan faiz oranlarıyla Bayrama Özel İhtiyaç Kredisi olanağı sunmakla birlikte ilgili kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar için başvurular internet ve mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiriliyor.

Garanti BBVA

Garanti Bankası tarafından Ramazan Bayramı kapsamında vatandaşlara, yüzde 0,99'dan başlayan faiz oranı ve 60 aya varan vadelerle bayram kredisi sunulmakta olup Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, ülke olarak koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini yaşadıkları bu zor günlerde çalışan, esnaf ve emekli tüm müşterilere yönelik uygun kredi desteği sağladıklarını açıkladı. Krediye ilişkin detaylar ise bankanın internet ve mobil bankacılık kanallarında yer alıyor.

TEB

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından vatandaşlara Ramazan Bayramı özel kampanyası ile yüzde 0,99 faiz oranıyla ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kredi fırsatı sunulmakta olup Bayrama özel ihtiyaç kredisi, yüzde 0,99 faiz oranıyla ve 3 ile 36 ay arasında değişen vade seçenekleri ile krediye başvuru yapmak isteyen müşteriler, CEPTETEB internet şubesi, Mobil Bankacılık, Çağrı Merkezi ve TEB Şubelerden başvuru yapabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası

Banka tarafından sunulan bireysel ihtiyaç kredisi ve Worldcard kampanyaları ile 7-23 Haziran'da geçerli olan kampanya ile günde 10 TL ödeyerek 10.000 TL bireysel ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenler Yapı Kredi Mobil, Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden başvurularını kolaylıkla gerçekleştirebilmektedir.