Ülkemizde bilindiği üzere on milyondan fazla emekli olduğu kayıtlar ile açıklanan belgeler arasında yer almakta olup Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği talimat doğrultusunda emeklilere 2017 yılında promosyon ödemeleri yapılmıştı. İlgili promosyon ödemeleri emeklilere 3 yıl boyunca maaşını o bankadan alma koşulu ile verilmekte olup 2017 yılında yapılan üç senelik anlaşma sona erdi ve emeklilere ye4niden promosyon ödemesi yapılacak. Peki hangi banka ne kadar promosyon ödemesi yapacak. Bankalara göre verilen promosyon tutarları nedir?

2 Bin 100 TL Alabilirsiniz

Bir çok banka resmi internet sitesi ya da müşteri hizmetleri aracılığı ile ne kadar promosyon ödemesi verildiği belirtilmekte olup en büyük müjdelerin bir tanesi Şekerbank tarafından geldi. Buna göre Şekerbank emeklilere promosyon ödemelerinin 2 bin 100 TL'ye kadar verilebildiğini belirtmiş olup bu tutarın alınabilmesi için emeklinin yanında bankaya 10 emekliyi daha getirmesi gerekmektedir.

Diğer Bankalar Ne Kadar Veriyor?

Şekerbank tarafından yapılan açıklama ile emeklilere 2 bin 100 TL''ye kadar promosyon ödemesinin yapıldığı belirtildi peki diğer bankalarda durum nasıldır? Buna göre QNB finansbank tarafından yapılan açıklamaya göre emekliere aldıkları maaşlara göre bin 250 TL'ye kadar promosyon ödemesinin yapıldığı belirtildi ING Bank tarafından yapılan açıklamaya görfe emeklilere toplam 2 bin 250 TL'ye varan ödemelerin yapıldığı belirtildi. Tabi bu tutarında ödenmesi için emeklilerin yanlarında başka emekliler de getirmesi gerekmektedir aksi halde ödenmekte olan tutar daha azalcaktır.

Editör: TE Bilisim