Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala birçok vatandaşın merak ettiği konulardan biri de bankaların uygun faiz oranı ve vade ile sundukları bayram kredileri yer alıyor. Birçok banka bankaların vermiş oldukları bayram kredisi fırsatlarını merak ediyor. Bu doğrultuda bankaların sunmuş oldukları fırsatlar ve detaylar ise haberimizin devamında yer alıyor.

TEB’den Bayram Kredisi

İnternetten başvuru kolaylıkları ile TEB tarafından vatandaşlara sunulan Ramazan Bayramı kolaylıklarını şu şekilde ifade etmek mümkündür.

İlgili bayram kredisinden yüzde 1,45 faiz oranından KKB skoru 1850 ve üzeri olan müşteriler yararlanabilmektedir. Kredinin 3 ay erteleme olanağı da vardır. Buna göre yüzde 1,45’lük faiz oranından 36 ay vadeye kadar örnek ödeme tablosu yukarıda yer almaktadır. Detaylar ise TEB resmi internet sayfasında yer alıyor.

Vakıfbank Bayram Kredisi

Vakıfbank tarafından sunulan Ramazan Bayramı kredisi yüzde 1,51’den başlamaktadır. Buna göre 3 ile 36 ay vadeye kadar krediden yararlanma hakkı, 3 ay erteleme gibi kolaylıklar da yer alıyor. Vakıfbank tarafından örnek ödeme tablosu ise şu şekilde ifade edilmektedir.

Denizbank Bayram Kredisi

Denizbank tarafından yüzde 1,59’dan başlayan faiz oranları ve 36 ay vadeye kadar bayram kredisi fırsatları sunulmaktadır. Buna göre 3 bin TL’den 10 bin TL’ye kadar çeşitli vade oranları ile sunulan kredi örnek tablosu şu şekildedir. Denizbank’ın sunduğu krediye ilişkin detaylar ise bankaların resmi internet sitesinde yer almaktadır.

QNB Finansbank Bayram Kredisi

Finansbank ihtiyaç kredisi çerçevesinde bayram kredisi fırsatı sağlamaktadır. Buna göre aylık yüzde 1,44 ‘lük faiz oranı ve 36 aya varan vade ile örnek ödeme tablosu ve detaylar bankanın internet sitesinde yer almaktadır.

Garanti Kobii Bayram Kredisi

Garanti Bankası Ramazan Bayramı’na özel KOBİ’lere de avantajlı kredi fırsatları sunmaktadır. Buna göre yüzde 1,66’dan başlayan faiz oranları ile örnek ödeme ve kredi tablosu şu şekilde yer almaktadır.

İlk 3 ay ödemesiz, en az 10 bin TL alt limitli bu kredi fırsatına ilişkin detaylar ise bankanın resmi internet sitesinde yer almaktadır.

Editör: TE Bilisim