2020 Temmuz 0.64, 0.69, 0.74 ve 0.76 Faiz Oranları İle 0 ve 2. El Banka Konutları.

Özel bankalar ve kamu bankaları kredi fırsatları ile özel finansman oranları kapsamında bankalar konut satışı yapmaktadır. Bankalar müşterilerini hem evin satın alınmasında özel kredi imkanı sağlıyor hem de ev alımlarımda indirim uyguluyor. Bu kredi türünde düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleri vardır. Ev almak isteyen vatandaşlar bankaların bu imkanını değerlendirebilir. Genellikle %20’ ye varan indirimler ile bankalar konut satışı yapaktadır. Ayrıca 180 ay vade imkanı, düşük faiz ve indirimli konut satış işlemi gerçekleştirmektedir. Devlet bankalarından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut satışı yapmaktadır. Her banka kendi resmi sitesi üzerinden satış duyurusu ile Türkiye geneli birçok il ve ilçede ev satışı yapacağını duyurdu.

DÜŞÜK FAİZLİ EV KREDİLERİ BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR!

Banka müşterileri ev alımında %0.74 oranında konut kredisi imkanından faydalanabilir. Ayrıca uzun vade ile 180 ay ödeme yapma imkanı sağlanıyor. Ayrıca bankalar müşterilerinin gelir durumuna göre esneklik de yapabiliyor. Özel bankaların gayrimenkul satışlarında başında gelen Türkiye Finans Katılım Bankası resmi sitesi üzerinden %0.69 oranları ile konut kredisi desteği vereceğini duyurdu. Ayrıca banka müşterilerine 10 yıllık ödeme seçeneği sunmaktadır. Böylece ev almak isteyen vatandaşlar kolaylıkla gelir miktarına göre ödeme imkanından faydalanabilecek.

BANKALARDAN EV İHALELERİ;

Tüm bankalar satışını yaptığı gayrimenkulleri resmi sitesinde duyurdu. İlanları inceleyerek size en uygun kredi imkanı ile ev sahibi olma fırsatını yakalayabilirsiniz. Bunun için öncelikle ihaleye katılarak belirli bir miktar parayı banka şubesine teminat olarak yatırmanız gerekmektedir. İhale sonunda evi alan kişiler ödeme aşamasında konut kredi imkanlarından faydalanabilir.