Altın dün itibari ile ciddi bir yükselişe geçti ve rekorlar kırmaya devam ediyor. Öyle ki korona virüsünün altın fiyatlarına kadar etkilediği düşünülmekteyken geçtiğimiz aylarda normal bir yükseliş seyir etmekte olan altın fiyatları dün adeta rekor kırdı ve halen rekor kırmaya devam ediyor. Peki güncel çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar?

Güncel Altın Fiyatları 22 Şubat

Gram Altın 239 TL

Çeyrek Altın 539 TL

Yarım Altın 1079 TL

Tam Altın 2 Bin 151 TL 

Yukarıdaki fiyatlar 22 Şubat için canlı fiyatlar olmak ile birlikte alın rekora doymadı ve halen yükselmeye devam ediyor. Geçtiğimiz 13 Şubat tarihinde yani 9 günce öncesinde çeyrek altın 500 TL'ye çıkmış ve ciddi bir rekor kırmıştı. Son yayımlanan verilerde çeyrek altının güncel fiyatının 539 TL olduğu öğrenildi. Altın fiyatları halen yükselecek mi?

Yatırımcısı Kazanmaya Devam Ediyor

Altın fiyatlarının yükselmesi ile birlikte altın alanlar ciddi düzeyde kazanç elde etmeye devam ederken altının yükseldiğini gören bir çok kişi halen altın almaya devam ediyor. Buna göre pazarda altın alanların sayısı, bozduranlara göre daha fazla olduğu için halen altının ateşi sönmüş değil ve dün yani 21 Şubat sabah saateri 11.00 surlarından itibaren yükselişe geçen çeyrek altın fiyatları halen yükselmeye ve yatırımcısına değer kazandırmaya devam etmektedir.