Türkiye genelindeki mağaza sayısını hızla arttıran perakende satış Mazdalarından Bim, A101 ve Şok yeni ürünleri belli oldu. Bu hafta üç market yine dop dolu olacak. Hangi ürünler mağazalarda müşterilerle buluşacak? Elektronik ürünler, ev gereçleri zücaciye ürünleri 11 Mart şok, 12 Mart A101 ve 13 Mart Bim aktüel ürün listesi şu şekilde olacak.

ÜÇ MAĞAZANIN AKTÜEL ÜRÜN FİYATLARI;

Fiyatları uygun olarak müşterilere ulaşan Bim 12 Mart cuma katalogunda bu hafta Samsung marka cep telefon ve akıllı bileklik ise smart fit gelecek. Bu ürünlerin yanı sıra, smart vücut analiz baskülü, egzersiz çekme kayışı, plates bandı, ağırlık eldiveni, basketbol topu, voleybol topu, Bluetooth kulaklık taşınabilir şarj aleti bulunuyor. İkinci sayfada ise mutfak gereçleri temizlik ürünleri bulunuyor. Ürün listesindeki 3. sayfa spor kıyafetleri spor saat ve çok sayıda kıyafet yer aldı.

İlgili Haber: Bu hafta gelecek BİM ürünleri ve fiyatları

ŞOK BU HAFTA HANGİ ÜRÜNLERİ GETİRECEK?

Şok mağazalarının 11 ile 17 Mart 2020 tarihli aktüel ürün katalogundaki ürünler belli oldu. Doğadan geleneksel Karadeniz 100’lü poşet çay 25 Tl alış verişlerde geçerli olmak üzere sadece 13,00 tl olacak. Sakız çeşitlerinden 5li 1.25, sürpriz paket ise 2.5 sürpriz kutu ise 10 tl olarak satılacak. Fuse Tea 1 lt, bahçıvan labne, bizim mutfak kakaolu toz puding, bizim vatan salatalık karışık turşu, tat kiona çiya tohumu, tat atken tohumu kara buğday siyez bulgur, barilla makarna çeşitleri, inci kayseri mantısı, milföy hamuru, parmak patates, elma dilim patates, inci pizza 4’lü, inci tane mısır, inci garnitür, dermokil maske 3lü set, dermokil şampuan çeşitleri, gillete blue 2 tıraş bıçağı, ıslak havlu, jumbo beb ve bir çok ürün şok mağazalarındaki yerini alacak. Diğer yanan perakende satış mağazaları bu hafta diğer haftalara göre daha çok ürün getirecek. İkinci sayfasında ise balkonları süsleyen envai çeşitte saksı çeşitleri toprak bahçe hortumu bulunuyor. 

İlgili Haber: 12 mart şok aktüel ürün listesi

A101 MAĞAZASI ÜRÜNLERİ

12 Mart Perşembe günü A101 mağazalarında stışa başlanacak ürünler arsaında Hı-Level Televizyon bulunuyor. Samsung marka cep telefonu, Samsung marka televizyon, araka lastiği ve bir çok çeşitteki ürünleri yer alıyor. Diğer sayfalarda ise mutfak gereçleri ve ev ürünleri bulunuyor.

İlgili haber: 12 Mart 2020 A101 aktüel Ürün katalogu

Editör: TE Bilisim