Türkiye genelinde 6 Bin'den fazla mağazası bulunan bim, şok, a101 aktüel ürün satış mağazalarının haftalık indirimli ürünlere ait fiyat listesi açıklandı.

A101 çok sayıda kampanyası devam ediyor. 150 Tl ve üzeri alışverişlerde 30 Tl indirim, temizlik ürünlerinde yüzde 35'e varan indirimler, temizlik ürünlerinde 4 al 3 öde, kişisel bakım ürünlerinde yüzde 35'e varan indirimlere, seçili glütensiz ürünlerde yüzde 25 indirim, 40 tl üzeri kitapta ücretsiz kargo bunlardan bazıları.

A101 PERŞEMBE GELECEK ÜRÜNLER;

Ayrıca bu hafta A101 perşembe günü getireceği ürünlere ait fiyatlarda belli oldu. Hı-Level Tv, Honor 10 64 Gb cep telefonu, Elton uydu alıcılı televizyon, ovarlok makinesi, kablosuz mouse, temizlik ürünleri bebek bezleri, bulaşık deterjanı, gıda ürünleri, mutfak gereçleri de yarından itibaren tüm a101 mağazalarında bulabilirinsiniz.

İlgili Haber: https://www.isinolsa.com/banka-sinavlari/27-subat-2020-a101-aktuel-urun-katalogu-aciklandi-uygun-fiyatta-h31119.html

BİM CUMA CEP TELEFONU VE DİĞER ÜRÜNLER;

BİM cuma günü 28 Şubat 2020 tarihinde cep telefonu getirecek. Meızu M6 marka cep telefonunun fiyatı 799,00 tl olarak açıklandı. Diğer ürünler arasında Hp yazıcı, 3 katlı ayakkabılı, buhar kazanlı ütü, dekoratif ampul, modern çiçeklik sehpa, sıvı sabunluk, mutfak gereçleri arasında pek çok saklama kabı, tabak, kek kalıpları gibi ürünlerde bu hafta Bim mağazalarındaki yerini alacak. Tüm ürünlerin listesine erişmek için aşağıdaki linkte tıklayın.

İlgili Haber: https://www.isinolsa.com/gundem/bim-bu-hafta-28-subat-ta-indirimli-cep-telefonu-elektronik-urunler-h31240.html

ŞOK HAFTANIN YILDIZLARI;

ŞOK mağazaları 26 Şubat 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere bir katalog açıkladı. Bu ürünlerin fiyatları 3 Mart 2020 tarihine kadar geçerli olacak. Diğer yandan hafta sonuna özel gelecek olan ürünler neler merak edilen konular arasında yer alıyor. ŞOK hafta sonu ürünleri henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz hafta sonunda ankastre setleri, çaydanlıklar, saklama kapları, kızartma tenceresi, 25 Tl aşış verişlerde geçerli olarak cif tüm yüzeyler için temizlik, Marmara birlik zeytin geldi. Gelecek hafta cumartesi ve pazar gününe ait indirimli ürüler açıklandığında işin olsa sitesi üzerinden aktaracağız.

26 Şubat -3 Mart tarihler arasındaki geçerli ürünler araında çok sayıda gıda ürünü ve temizlik ürünleri bulunuyor. Elektronik ürünler arasında toz torbalı süpürge, sınger dikiş makinesi bulunuyor.

İlgili Haber: https://www.isinolsa.com/ekonomi/sok-26-subat-aktuel-indirimli-urunleri-aciklandi-fiyatlari-h31220.html

Editör: TE Bilisim