Ülkemizin dört bir yanında vakıf ve devlet üniversiteleri bulunmaktadır. Bu üniversitelere her sene bir milyona yakın adayın yerleştirme işlemleri gerçekleştirilirken yine her sene üniversitelerden bir milyona yakın kişi mezun olmaktadır. Sayı oldukça yüksek olduğu için üniversite mezunu gençler kamu kurumlarında ve özel sektör firmalarında istihdam şansı bulamamaktadır.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından bugün önemli bir açıklama yapıldı ve üniversite mezunu gençlere müjdeli haber verildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapılan açıklama da üniversite mezunu gençlere 50 bin TL hibe desteği verileceği duyuruldu. Peki detaylar nedir?

KARŞILIKSIZ HİBE DESTEĞİ VERİLECEK

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapılan açıklama da üniversiteden mezun olduktan sonra iş bulamayan gençlere 50 bin TL'ye kadar karşılıksız hibe desteğinin verileceği söylendi. Akşener 50 bin TL'ye kadar verilecek olan hibe desteğinin sunulabilmesi için ekonomi ile ilgilenen kişilere gerekli talimatları verdiğini söyledi.

Tabi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından yapılan bu açıklama da gençlere 50 bin TL'lik hibe desteğinin İYİ parti iktidar olması halinde verilecek. Diğer ekonomi haberlerini görmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

TÜM EKONOMİ HABERLERİNİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim