Ekonomik İstikrar Kalkanı Programı kapsamında kamu bankalarından Vakıfbank, Ziraat Bankası ile Halkbank açıkladığı bireysel ihtiyaç destek kredi ödemelerine yoğun bir ilgi yaşandı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak özel bankalara da çağrıda bulundu. İlk cevap Akbank'tan geldi. Ramazan Bayramı Kredisi verecek olan Akbank 3 ay ana para ve faiz geri ödemesi almayacak.

AÇIKLAMA GELDİ!

Faiz oranlarının 0,99 olarak açıklanan kredi için Akbank'tan bir açıklama geldi. Açıklamada Ramazan Bayramına özel ihtiyaç kredisi kampanyası başlattıklarını ifade ederek, Bu krediden Akbank müşterileri ilk taksitlerini 3 ay erteleyebilirler denildi.

Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz “Akbank olarak bayramın buruk geçmemesi için elimizden geleni yapmak için çaba gösterdiklerini “ ifade etti. Akbank müşterileri, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için 0,99 faiz seçeneğinden ve bütçelerine uygun olarak ödeme seçeneği tutarlarında kredi alabilecekler.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Müşteriler “Akbank mobil bankacılık” üzerinden, 7 gün 24 saat ulaşabilir ve kredi başvurusu yapabilir, “Akbank Müşteri hizmetleri iletişim merkezinden” 444 2525 numaralı telefon hattından ya da “Akbank şubelerine” uğrayıp başvuruyu gerçekleştirebilirler.

AKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

Akbank müşterine yaptığı açıklamada 6 Mayıs tarihinden itibaren tam gün çalışmaya geçtiğini duyurdu. Sabah 09:00 akşam ise 17:00 saatleri arasında şubeleri hizmet vermeye başladı.