GARANTİ BBVA, ING BANK ve AKBANK İle 3 Ay Ertelemeli 100.000 TL Kredi Desteği!

Banka tarafından koşulları sağlayan kişiler 100.000 TL kredi desteğinden faydalanabilir. 60 vade imkanını ile vatandaşlar Garanti BBVA, ING Bank ve Akbank' a başvuruda bulunabilir. Öncelikle kredi kullanabilmek için bankalar müşterilerinin kredi notuna bakmaktadır. Uygun görülen kişiler bankaların kredi imkanından uygun faiz oranları ile faydalanabilir.

İhtiyaç kredisine başvuru yapacak kişiler kredi sicilleri in iyi olması gerekmektedir. Geç ödeme yapanlar veya icralık olan kişiler ne yazık ki bu imkandan faydalanamaz. Banka kredi notunuzun 1200 ve üzeri olması gerekmektedir.

Garanti BBVA kredi koşullarını sağlayan kişiler en yakın bankaya giderek T. C kimliği ile başvuru yapabilir. Sonuç hızlı bir şekilde sizlere söylenmektedir. Kredinizi aynı gün içerisinde çekebilirsiniz. Garanti BBVA 100.000 TL kredi imkanından faydalanmak isteyen kişilerin kredi notu en az 1200 olmalıdır. Aynı zamanda 3 Ay sigortalı bir işte çalışıyor olması gerekmektedir. 60 ay vade imkanı size verilen bu imkanı değerlendirebilirsiniz.

ING Bank müşterileri 100.000 TL kredi desteğinden 60 ay vadeye kadar kullanma hakkına sahiptir. İnternet üzerinden kredi çekecek kişiler hangi bankadan almak istiyorsa o bankayı seçebilir. Tıpkı Garanti BBVA da olduğu gibi ING Bank ve Akbank içinde koşullar aynıdır.

100.000 TL kredi imkanından faydalanmak isteyen vatandaşlar bankalara bizzat gitmelidir. Banka kısa süre içerisinde değerlendirmesini yaparak krediyi kullanıp, kullanamayacağınız hakkında bilgisini verir.

Editör: TE Bilisim