2020 Mart ayı itibari ile kamu ile özel bankalar emekli maaş tutarlarını açıklamaya başladı. Vakıflar Bankası, Halkbankası ile Ziraat Bankası Sosyal Güvenlik Kurumu ile protokoller doğrultusunda açıkladığı ödeme tutarları için aşağıdaki bağlatınyı tıklayın

İlgili haber: Vakıfbank 2020 Emekli Maaş Promosyon Ödemesi Tutarı

İlgili haber: Promosyon Ödemelerinde 5 Banka Tekliflerini Sundu!

PROMOSYON ÖDEMESİ YAPACAĞIZ AMA...

Diğer yandan özel bankaların emekli vatandaşlara sunduğu promosyon ödemelerinde farklı rakamlar bulunuyor. Emekliler banka banka gezerek teklifleri incelemeye devam ederken, bazı vatandaşlar bankaların açıkladığı tutarlar için çok fazla şart koşmasından şikayetçi oldukları görülüyor. Bankaların maaş hesabını taşımaları halinde emekli promosyon ödemesi yapacağız ama diye başlayan ve vatandaşların önüne koydukları liste uzun uzadıya gidiyor. Bu konudaki düşüncelerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.

SON GÜN 31 MART!

Yeni bir gelişmede ise Akbank yeni açıklama yaptı. Açıklamasında son başvuru tarihi olarak 31 Mart 2020 olarak açıklandı. Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklisine bu tarihlerde başvuru yapması halinde ek promosyon kampanyasından yararlanabilecekleri belirtildi.

Maaş tutarı 150 Tl’ye kadar olanlar için 500 Tl ek ödeme ile toplam 700 Tl,
maaşı 150-2500 Tl arasında olanlar için 625 Tl + Ek promosyon 225 toplam 850 Tl,
Emekli maaşı 2500 tl ve üzeri olan emekli vatandaşlara 750 Tl ek 250 Tl toplamda 1000 Tl ödeme yapılacak. Başvurular internet bankacılığı üzerinden, Atm, telefon ve Akbank şubelerinden yapılabilecek. Tüm detayları ve başvuru şartlarına erişmek için https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetler/Sayfalar/SGK-Emekli-Maas-Odemeleri.aspx adresini yeni tarayıcıdan açabilirsniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim