Şube sayısını arttıracağını açıklayan ve vakit geçmeden çalışmalara başlayan A101, Türkiye geneli binlerce şubeye sahip oldu. Yapılan çalışmalarla birlikte, televizyon kanallarında çok sayıda reklamlarını gördüğümüz marketler zinciri, aktüel ürün kataloglarını yayımladı. Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleri tüketicilerle buluşturmayı amaçlayan A101 marketler zinciri, 25, 28 Şubat 2019 ve Mart 2019 kataloglarını yayımladı. Yayımlanan bu kataloglarda beyaz eşyaya, ev gereçlerine hatta temizlik ve makyaj malzemelerine kadar hemen hemen tüm ürün kategorilerden indirimli ve fırsatlı ürünlere rastlamak mümkündür. Büyük ilgi gören teknoloji ürünlerine de yine bu haberimizde değinerek yer vermeye çalışacağız. A101 marketler zincirinin aktüel ürün kataloğuna ve teknoloji ürünlerindeki fiyatlara birlikte göz atalım...

A101 25 ŞUBAT - 28 ŞUBAT - MART 2019 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU

A101 marketlerde ELTON marka TV büyük ilgi görecek. Sınırlı sayıda şubede yer alacak olan ve çok çabuk tükeneceği ihtimali üzerinde durulan bu televizyonun; 491 Full Hd ekranı bulunuyor. Dahili uydu alıcısı olan televizyonun 2 adet HDMI girişi, 1 adet USB girişi, Coaxial ses çıkışı, PC giriş çıkış soketleri, 2x8 W ses çıkışı 400 Hz gibi özellikleri bulunuyor. Bu büyük ekranlı LED tv fiyatı ise 1699 TL olarak belirtiliyor. 2 yıl Sunny tarafından garantili olan ürünün kredi kartına taksitli olarak satın alma imkanı da bulunuyor. Ürünü marketlerden taksitli fiyatı olan 1793 TL ile satın alabilirsiniz.

A101 25-28 Şubat 2019 ve Mart kataloglarında yer alan ve ilgi göreceğini düşündüğümüz diğer bir ürün ise Samsung marka Galaxy Grand Prime Plus G532 model olarak aktarılan akıllı telefon oluyor. 1.4 GHz Quad Core işlemciye sahip olan telefonun 1.5 GB ram kapasitesi bulunuyor. Android Marshmallow işletim sistemiyle gelen telefonun 5 inch TFT LCD ekranı bulunuyor. 8 MP flaşlı bir kamerası olan ve ön tarafında ise 5 MP selfie kamerası bulunan telefonun, ön kamerasında da flaş özelliği bulunuyor. 8 GB dahili hafızası olan bu telefonun 128 GB' a kadar hafıza arttırma desteği de bulunuyor. Elbette bunun için ek hafıza kartı satın alınması gerekiyor. 2 yıl boyunca Samsung yetkili servisi tarafından garanti altına alınan telefonun satış fiyatı 799 TL olarak aktarılıyor.

A101 Marketlerde yer alan diğer bir ürün ise ELTON marka 32 inch ekran boyutuna sahip olan Uydu Alıcılı Led TV oluyor. 899 TL' den satışa çıkarılacak bu ürünün kredi kartıyla taksitli şekilde satın alınması durumunda fiyatı 949 TL oluyor. 200 Hz, Mega Contrast, 2x W ses çıkışı olan ve 2 adet HDMI girişi barındıran televizyonun, 1 adet de USB girişi bulunuyor. 

A101 - BİM - ŞOK 21-28 ŞUBAT 2019 AKTÜEL ÜRÜN KATALOGLARI VE ÇOK DAHA FAZLASINI TAKİP ETMEK İÇİN SİTEMİZ İSİNOLSA.COM' U GÜN İÇERİSİNDE ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYINIZ.

Editör: TE Bilisim