Ülke genelinde 9 bin mağazası bulunan A101 26 Mart 2020 perşembe günü aktüel ürünlere ait fiyatları açıklandı. Buna göre açıklanan ürün listesinde Hı Level marka televizyon Honor marka cep telefonu bulunuyor. Elektrikli süpürge, temizlik ürünleri, gıda, ev gereçleri, bebek ve anne ürünleri ve indirimde bulunan pek çok sayıdaki ürünlerin fiyatları şu şekilde;

A101 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU;

26 Mart perşembe Toshıba 49 ekran smart Led Tv televizyon 2499 TL, 3x HDMİ, dahili WiFi, Wireless display, dahili uydu alıcılı, ful hd Youtube, Nextflıx, prime video özellikleri bulunuyor. Vestel garantisinde olacak.

Hı-Level marka 43 ekran full Hd marka televizyon ise 1499 Tl olarak satılacak. Fll Hd Tv 1920-1080 çözünürlüğünde bulunuyor. Fiyatı ise 1499 TL olacak. Honor marka cep telefon ise 899 TL olacak. 5,71 damla çözentikli fullwiew 2 Gm Ram 32 dahili hafızası bulunuyor.

ücretsiz teslimat ve kurulum seçenekleri bulunan SEG marka çamaşır makinesi, ve bulaşık makinesi Reg marka derin dondurucu bulunuyor. Diğer sayfada ise spor aletleri bar. Eliptik bisiklet, çok fonksiyonlu kapı barı, üniversal plates set, basketbol voleybol topu, bay spor ayakkabı, keçe sırt çantası bulunuyor.

Diğer ürünler arasında ise Go Smart marka kulaklık, powerbank, bluetooth kulaklık kablo araç şarjı, mikrofon şekilli kulaklık araç içi telefon tutucu çeşitleri bulunuyor.

oyuncak çeşitlerinde ise oyuncak tabanca, okuryazar çocuk kitapları, 3 tekerlekli bisiklet, Türk klasikleri, okuma etkinlik kitapları, kaydırak, şehir modası, aynalı banyo dolabı, 4 çekmeceli çok amaçlı dolap tekerlekli aslılık çeşitleri, ev ürünleri arasında mutfakta kullanılan bir çok çeşitte ürün var. A101 bugünden itibaren 26/03/2020 tarihli aktüel ürün katalog listesi tamamına erişmek aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

a101 26 mart 2020 aktüel ürün katalogu listesi

Editör: TE Bilisim