A101 ülkemizde epey sayıda şubesi bulunan, perakende market zincirlerinin en büyükleri arasında yer alan firmalardan. Çok sayıda vatandaş, uygun fiyatlı ve hesaplı kampanyaları nedeniyle, alışverişlerinde bu marketleri tercih ederek, ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyor. Marketler zinciri tarafından her hafta, haftalık ürün kataloğu yayımlanıyor ve o hafta boyunca indirimde olan ürünler, vatandaşlara duyurulmuş oluyor. Bu kataloglar hem sitemiz isinolsa.com üzerinden sizlere ulaştırılıyor hem de uygun fiyatlı ürünlerle alakalı güncel bilgiler veriliyor. İşte merakla beklenen a101 marketin, a101 aktüel ürün kataloğunun bu haftaki listesi...

Yayımlandı, a101 21 şubat kataloğu

Bu hafta beyaz eşya, teknoloji ve mutfak gereçli kategorisinde çok sayıda indirimli ürünün bulunduğu a101 marketler, tercih edilebilecek ürünlerde önemli kampanyalar sunuyor. Bunlardan ilki TOSHIBA 43 inch FULL HD televizyon olarak karşımıza çıkıyor. İlgi gören ürünlerde olan bu televizyonun fiyatı ise A101 marketler için özel olarak uygulandı ve 2099 TL ile vatandaşlara sunuluyor.

Beyaz eşya kategorisinde ise oldukça avantajlı fiyatları bulunan ürünler var. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve derin dondurucular, 21 Şubat a101 ürün kataloğunda satışa çıkarılmış durumda. Vatandaşlar a101 marketlerden, tükenmeden bu ürünleri satın alabilirler. Çamaşır makinesi 9 KG kapasiteli ve SEG marka olmakla beraber; 1299 TL' den satışa çıkarılmıştır. Bulaşık makinesi ise (SEG marka) 999 TL' den satışa çıkarılmış durumdadır. 220 L brüt hacmi bulunan SEG  marka derin dondurucu ise 1099 TL satış fiyatıyla marketlerde yerini almış durumdadır. 

21 Şubattan itibaren tüm bu ürünlere A101 marketlerden satın alarak sahip olabilirsiniz. Tükenmeden marketler açıldığında ziyaret etmenizi önermekteyiz. Tüm indirim haberlerini ve indirim kuponlarını paylaştığımız Facebook grubumuza katılarak, güncel kampanyalara ulaşabilirsiniz. İlgili bağlantılar aşağıda yer almaktadır.

İndirim haberleri grubumuz > TIklayınız

iOS> Tıklayınız

Android> Tıklayınız

Instagram' da takip etmek için tıklayınız.