Türkiye genelinde 9000 mağazası bulunan a101 yine dop dolu bir aktüel ürün katalog çıkartı. Bu hafta a101'e neler gelecek* Bu sorunun cevabını işin olsa okuyucularına aktarmak ve aktüel ürün listesinin ayrıntılı olarak paylaşmak istiyoruz.

Türkiye genlindeki mağaza sayısını hızla arttıran a101'in sahibi İşadamı Turan Aydın'dır. 1991 yılında Aydın Örme şirketini kuran Aydın aynı zamanda Memorıal Hastanelerinin de sahibidir. Şok Mağazaları, Bim Mağazaları gibi ülke genelindeki 81 il ve 900 ilçede şubeleri bulunan mağaza perşembe günleri aktüel ürünler açıklıyor. Perşembe gününe özel bu hafta hangi indirimli ürünler gelecek?

A101 23 ŞUBAT PERŞEMBE AKTÜEL ÜRÜN LİSTESİ;

TELEVİZYON: 13 Şubat perşembe; 49v863dat modeli ile Ultra HD Smart Ledt Tv özelliklerinde Toshıba Marka televizyon gelecek. Ücreti sadece 2.799 Tl olacak. Televizyonun bazı özelliklerinde; Smart tv, Wlan Bult-ın, 3x HDMI, USB Medıa Player, 4K Ultra HD, Vestel servis garantisinde satılacak.

HI-LEVEL MARKA televizyonda ise 39 ekran HD uydu alıcısı LE Tv özelliklerinde olacak. 1199 Tl fiyatında olacak olan tv'nin Dahili HD Uydu alıcısı olacka. 2 yıl garantili, 1 scart girişi, 1 USB girişi, 1 HDMI girişi olacak.

CEP TELEFONU:Bu perşebe günü mağazaya gelecek olan cep telefonu markası LG. 1149 Tl olacak cep telefonunun 3 GB ram, 64 dahili Hafızası olacak. 6.26 HD, Fullvision erkan özelliklerinde olacak. 

 

Diğer ürünlerde ise buz dolabı bulunuyor. Buna göre a+ enerji sınıfındaki 300 l, 2 yıl garantili ücretsiz kurulum seçeneği, Vestel servis garantisinde SEG marka buzdolabı 1199 Tl satılacak. Dİğer özellikleri ise şu şekilde olacak çift kapılı, statik soğutma sistemi var, dondurucu hacmi 42 L, soğutucu hacimi ise 198 L olacak.

Granit derin dondurucu Granit karnı yarık tenceresi cam ürünleri 8 raflı çok amaçlı dolap, ev ve banyo aksesuarları, 15 bölmeli düzenleyici, ayakkabı dolabı, çiçeklik, küçük malzeme organizeri, banyo baskülü, cezve, el blender seti, sakal düzeltici, usb bellek, canan renkli yazıcı, samsung marka süpürge, karaoke mikrofon, 64 GB micro SD kart, Atlas marka tornavida, atlas marka silikon tabancası, canlı çiçekler, orkide, boy sümbül, canlı çiçek kaktüs gibi ürünler gelecek.

TÜM ÜRÜNLER İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim