Türkiye genelinde yüzlerce mağazası bulunan Marketleri zinciri A101 haftanın belirli günleri yaptığı indirimli ürünler katalogu bu hafta da dopdolu olacak.

1 kasım tarihinde müşterilerle buluşacak olan gıda, zücaciye, mutfak gereçleri kuru bakliyat, temizlik ürünleri, beyaz eşya bir çok kategoride ürün indirimli olarak müşterilerle buluşacak. Buna göre dikkat çeken ürünler ve dikkat çeken indirimli fiyatlarını aktarmak istiyoruz. Maketler zincirinde 1 kasım perşembe günü hangi ürünler yer alacak?

İŞTE İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Alın aldın bölümünde bu hafta Toshiba 43 ekran Tv bulunuyor. Ücretsiz servis yapılacağı ve taksitli fiyatları ile özelliklerinde 3x hdml, netflix, hd Tv 1080 p dahili HD uydu alıcı, Bluetooth özellikleri bulunuyor. Buna göre diğer ürünlerde Fantom CC3500 Cylone Elektrikli süpürge 279 tl fiyat ile sunulacak. Diğer elektronik malzemelerde Hı-Level marka 16 GB Flash bellek, kulak Burun kılı kesme makinesi, Sinbo marka Türk kahve makinesi, banyo baskülü, narenciye sıkacağı, saç düzeltici indirimli fiyatları ile 1 Kasım Perşembe günü tüm A101 mağazalarında olacağı belirtildi. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim