Perakende satış mağazası Bim Türkiye genelindeki 81 il ve 900 ilçe genelindeki şubelerinden alış veriş yapacak müşterilerine duyuru açıkladı. Açıklamada 8 Mayıs tarihinde cuma günü yapılacak olan aktüel ürünlerin 6 mayıs çarşamba günü satışa sunulacağı ifade edildi. Bu uygulama sadece sokağa çıkma yasağı olan 24 il için geçerli değil tüm şubelerde Bim aktüel ürün kataloğu indirimli fiyatlı listesindeki ürünler çarşamba gününden itibaren mağazalardaki yerini aldı.

8 MAYIS BİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER KATALOĞU;

Cep telefonu; Meizu cep telefonu 799 Tl, Casio Dijital Saat 125 Tl olacak. Intense 1000 mAh taşınabilir şarj aleti 69,90 Tl olacak. Haşere öldürücü ise 89 Tl olarak açıklandı.Tefal buhar kazanlı ütü 649 Tl, Tefal buharlı ütü 199 Tl, Kumtel cam set üstü ocak 329 TL, Soley marka nevresim takımları tek kişilik 79,90 Tl, çift kişilik nevresim takımı 99,90 Tl olacak. Masa örtüsü Decorista marka 9,95 Tl olacak. Katlanabilir masa, sandalye, tabure, duvar aynası, basketbol potası, oyuncak şato, puzzle, oyuncak ürünleri arasında 2li kamyon seti, aktivite kitapları, taşlı kadın kolye ürünleri satışta olacak.

ANNELER GÜNÜNE ÖZEL ÜRÜNLER;

Türkiye genelinde tüm şubeleri bulunan Şok, A101 ve Bim mağazalarının açıkladığı anneler gününe özel indirimli ürünler arasında çok sayıda beyaz eşya, küçük ev aletleri, kadınlar gününe özel bir çok kategoride ürünler satışa sunuldu. Sokağa çıkma yasağının uygulanacağı cumartesi ve pazar günü çiçekçiler dağıtım yapabilecekler.

A101 7 MAYIS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER NELER;

A101 mağazası 7 Mayıs perşembe günü satışa sunulacak olan anneler gününe özel indirimli ürünler arasında dikiş makinesi, midi fırın, şarjlı el süpürgesi, maharat el blenderi, samsung marka küçük ev aletleri bulunuyor. 

https://www.isinolsa.com/ekonomi/a101-7-mayis-aktuel-urun-katalogunda-anneler-gunune-ozel-indirim-h32752.html

BİM SAAT KAÇTA AÇILACAK?

Bim mağazları 8 Mayıs 2020 tarihi açılış saati 08.00 olarak açıklandı. Akşam 23:00 saatinde olacak. Buna göre cumartesi ve pazar günü sokağa çıkma yasağı öncesi ramazan alışverişleri için mağazaların çalışma saatleri değişti.