Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın verdiği müdjelerden bir tanesi de kamu bankaları üzerinden gerçekleşecek olan destek ve krediler olmuştur.

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona virüsten dolayı çoğu banka müşterilerini rahatlatacak ve istihdamı sağlayacak kampanyalar düzenlemiştir. Yaşanılan pandemiden dolayı banka müşterileri için 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredi desteği vererek müşterilerinin bu pandemiden olumsuz etkilenmemesini hedeflemiştir. Uygun faiz oranları ile 6 ay geri ödemesiz destek veren Ziraat Bankası 1.000 TL ile 10.000 TL arasında destek vermektedir. Ziraat Bankası 2020 yılında yaşanılan pandemiden dolayı bireysel temel ihtiyaçları için kredi yönetmeliğinde değişikliğe gitmiştir. %0.49 faiz oranında 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade ile destek vermektedir. Yaşanılan zor günlerde müşterilerinin ihtiyaçlarını giderebilmesi için banka tarafından verilen destek oldukça ilgi görmüştür. Özellikle başka bankalar ile çalışan vatandaşlar Ziraat Bankasının sunmuş olduğu bireysel ihtiyaç kredisini tercih etmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Ziraat Bankası ‘’Ekonomik İstikrar Kalkanı’’ adı altında üretimde ve istihdamda yaşanılan hasarın en aza inmesi için Bireysel Kredi desteği vermektedir. Hane halkında aylık geliri 5.000 TL’ nin altında lan kişiler bu imkândan faydalanabilecek. 6 ay ödemesiz, 36 ay vade ile 10.000 TL’ ye kadar kredi kullanılabilecek.

ZİRAAT BİREYSEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ADIMI;

Eğer Ziraat Bankasından Temel İhtiyaç kredisi sorgusu yapmak istiyorsanız https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresine giriş yaparak kredi sorgunuzu yapabilirsiniz. Aynı zaman da bankaya giderek yetkili kişiler ile sorgunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Diğer kamu bankalarının ihtiyaç kredileri hakkında detaylı bilgi almak için sosyal medya hesaplarımızı TIKLAYIN

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim