Ziraat Bankası Destek Kredi Başvurusu ve Sorgulama

2020 yılından itibaren yaşanan Covid-19 salgın hastalık nedeni ile Ziraat Bankası müşterileri için farklı kredi imkanları sunuyor. En son yenilenen kredi ise "destek kredisi" adı altında banka müşterileri tarafından oldukça ilgi görüyor. Yaşanan süreçte banka müşterilerine nakit anlamda destek sağlanması hedeflenmektedir. Uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunan Ziraat Bankasına başvurular art arda yapılıyor. Banka tarafından belirlenen kriterlerine uygun görünen vatandaşlar destek kredisinden faydalanabilir. Peki, Ziraat Bankası Destek Kredisi için başvuru nereye yapılacak? Banka müşterileri için kaç TL imkan sunacak?

Ziraat Bankası Başvuru Nasıl Yapılacak? Kredi Sonuçları Nasıl Öğrenilecek

Ziraat Bankası kredi başvurusu için şubeye gitmeden 6 ay geri ödemesiz 1.000 TL ile 10.000 TL arasında destek kredisinden faydalanabilirsiniz. Bazı vatandaşların kredi başvurusu onaylanırken bazı vatandaşlar hala onay bekliyor. Yaşanan pandemiden dolayı bankalar da çok yoğun. Bu nedenle bazen gecikmeler olabiliyor. Ziraat Bankası destek kredisi başvurunuz hakkında  Ziraat Mobil veya internet şubesi üzerinden bilgi alabilirsiniz. https://bireysel.ziraatbank.com.tr adresine giriş yaparak ekranda çıkan kişisel bilgilerinizi eksiksiz girerek başvurunuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

GERİ ÖDEME PLANI; 36 ay vade, 6 ay geri ödemesiz ve 10.000 TL'ye varan bu imkandan faydalanmak istiyorsanız hemen başvurunuzu oluşturun. Aylık eşit taksitler ile sizleri rahatlatacak Ziraat Bankası destek kredisi sayesinde birçok vatandaş rahatladı. Aynı zamanda pandemide müşterilerine çeşitli fırsatlar sunan Ziraat Bankasının sayfasını takip ederek son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim