BİM aktüel ürün katalogu açıklandı. Bu haftaki ürünler raflardaki yerini aldı. Mağazanın ülke genelinde 81 ilde sabah mağaza açılışından itibaren satılmaya başlanan ürünler geçtiğimiz günlerde açıklanan genelge hükümlerine göre sosyal mesafe kuralına uygun olarak alış verişler yapıldı. Mağaza açılış ve kapanış saatleri sabah 08:00 ile akşam 21:00 arasında olacak.

Mağazanın metrekaresine göre içerideki müşteri sayısı sınırlı olacak. Müşteriler arasındaki mesafe korunacak. Tüm bu bilgilendirici detayları verdikten sonra gelelim alışveriş tutkunlarına özel indirimli ürünler listesine, A101 perşembe günü 2 Nisan tarihinde televizyon, cep telefonu mutfak ürünleri ve gereçlerini içeren 3 sayfalık liste açıkladı. Bim hemen bir gün sonraki getireceği uygun fiyattaki listede hangi ürünler var?

BİM AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU

Dijutsu uydu alıcı televizyon HD çöğürlüğüne sahip ve fiyatı ise çok çok uygun bir fiyatta 749 Tl olan TV özelliklerinde 2 yl garantili olacak. Decolove marka dekoratif raf seti ise 129 Tl olacak. Nostaljik radyo 139 TL olacak. Nostaljik radyonda iki farklı model olacak. Diğer modeli daha küçük ebatta ve fiyatı ise 99,90 Tl olacak. Polo smart kablosuz kulaklık kulak üstü kablosuz kulaklığın fiyatı ise 49,90 olacak. Intex şişme yatak ise fiyatı 99,90 Tl, Katlanır yatak 169 Tl , 2 Usb duvar şarjlı 3 lü kablo 39,90 çok amaçlı ışıldak, telefon tutucu, seramik çerezlik seti granit tava, kek kalıbı çeşitleri var.

Diğer sayfadaki ürünler arasında dijital halı çeşitleri boylarına göre fiyatlarlıda 29,90 59,90 ve 59,0 tl olarak değişecek. Hurç çeşitleri çok amaçlı baza altı kutu, triko hırka kadın, spor ayakkabı, taşlı ayakkabı kadın, desenli sırt çantası ekose masa örtüsü, taşlı anahtarlık, ve bir çok çeşitte oyuncak.

BİM’de Online Alışveriş var mı?

Perakende satış mağazalarında satılan uygun fiyatlı ürünleri online mağazadan sipariş ederek kargo ile eve gelmesi gibi bir özellik sunması tüm alışveriş tutkunları için muhteşem bir duygudur. Fakat BİM online alış veriş uygulaması bulunmuyor. Bu konuda en yakın sürede vatandaşların beklentisini gerçekleştirmesi umuduyla. Diğer aktüeül ürün aktalog listelerinde görüşmek dileği ile Mutlu alışverişler dileriz.

Editör: TE Bilisim