Şok Aktüel ürünleri belli oldu. Türkiye'nin perakende satış mağazalarından BİM, A101 Şok mağazaları Haziran ayının ilk haftasında indirimli olarak satışa çıkartacağım elektronik ürünlerinden ev gereçlerini tatil ürünlerinden araba aksesuarları ne kadar pek çok kategoride çok çok uygun fiyatta ürünler açıkladılar. Şok marketlerin 3 Haziran ile 9 Haziran tarihleri arasında geçerli fiyat etiketinde bulunan ürünlerinde kamp ürünleri tatil malzemeli dikkatleri çekiyor.

ŞOK AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ BELLİ OLDU!

Tatilin keyfini çıkarmak için şok yeter de artar sloganıyla 3 Haziran tarihinde Türkiye genelindeki 81 il ve 900 ilçede bulunan mağazalarında hangi ürünler  gelecek.  Özellikle yeni sosyal hayat düzeninde bireysel olarak sosyal mesafe kurallarının çok çok önemli olduğu dönemde hava sıcaklıklarının iyice artması ile birlikte kamp sandalyeleri önemi daha da arttı. Şok mağazaları bu vatandaşlara yönelik olarak 2 farklı özellikle kamp sandalyesi ve ahşap kollu plaj sandalyesi getirecek. Taşıma çantalı bardak bölmeli kamp sandalyesinin fiyatı 42 95 TL olacak. Ahşap kollu plaj sandalye fiyatı 40 2,95 TL olacak. tatil ürünler arasında yer alan diğer malzemeler şu şekilde Deniz kolluğu 8,99 TL farklı ebatlardaki Deniz  kolluğu fiyatları da değişik olacak.  Can yeleği 17,95 TL, deniz simidi 7,99 TL, 76 santim neon renkli deniz simidi 12,95 TL, 91 santim deniz simidi 19,95 TL, erkek deniz şortu, yüzücü bone, kadın erkek terlik, kadın erkek plaj ayakkabısı, Kovalı kamyon seti yapışan top oyun seti ve 3 kişilik salıncak 269 TL olacak.

Şok marketinin haftalık indirimli ürünleri arasında 7 Mayıs tarihinde gelen ürünler 2 Haziran tarihine kadar fiyat etiketiyle satılacak. Bu ürünler arasında davul fırın dik süpürge dijital baskül, ütü masası kurutmalık, döner mekanizmalı temizlik seti, pratik tablet mop seti, banyo paspası ,duş başlığı, erkek çocuk halı saha ayakkabısı, neşeli okuma serisi kitapları ,çocuk oyuncakları, Gıda ürünleri, temizlik ürünleri indirimli olarak satılacak.

Editör: TE Bilisim