Perakende satış mağazası Bİ bu hafta indirimli ürünlerinin satışında bir değişiklik yaptı. 1 Mayıs 2 Mayıs ve 3 Mayıs tarihindeki sokağa çıkma yasağı uygulamasından dolayı 1 Mayıs aktüel ürün listesini 29 Nisan Bim kataloğu olarak güncelledi ve müşterilerine çarşamba gününden itibaren tüm mağazalarında satışa sunacak. Bim aktüel indirim kataloğunda bu hafta neler var!

BİM AKTÜEL

Bim İndirimli ürünler arasında Dijitsu 50 inç UHD uydu alıcılı Tv, 1799 TL olarak satılacak. 50 ekran ve 127 cm olan 4K UHD Tv’nin 12 taksitli fiyatı da 1799 TL olarak satılacak ve garanti seçeneğinde ise 2 yıl Dijitsu garantisinde olacak.Bim 29 Nisan tarihinde bu ürünü satışa sunacak.

Bu hafta Bim elektronik ürünlerinden bir tanesi de cep telefonu modeli ise M10 Meizu olarak açıklandı. Fiyat seçeneği ise 1199 TL olacak. Cep telefonu2 yıl KVK garantisinde olacak. 4 bölmeli çok amaçlı dolap fiyatı ise 179 Tl olacak. Büyük boy termos 2.5 Liter fiyatı 249 Tl olacak. Toz torbasız süpürgenin Fakir markasında 499 Tl üzerinden satışa sunulacağı açıklandı. Philips marka buharlı ütü Powerlife GC2990 modelinde, Türk kahvesi severler için Fakir Kaave Ekspress markasında fiyatı ise 229 Tl olacak. Dijitsu markasında bir ürün daha Mikro dalga fırın ramazan günlerinde her ev hanımın ihtiyacı olan ürünler arasında bulunuyor.

Bu hafta dop dolu bir bim aktüel kataloğu ile karşı karşıyayız. Elektronik ürünler arasında yine bir çok marka ve model de ev gereçleri var. El dikiş makinesi, saç kurutma makinesi, saç maşası, saç kesim makinesi, kazak tüyü toplama makinesi ve saç düzleştirici, Phılıps marka epilatör, kapitoneli lüks yatak örtüsü seti, yanı şeritli kadın taytı, düğmeli pijama, trend yolluk, yüksek taban kadın spor ayakkabı, keten taşlı kadın ayakkabı, günlük erkek ayakkabı bulunuyor.

29 Nisan bim şubelerine gelecek olan diğer ürünler ise; anne tokalı terlik, kontrollü beşikler, oyuncak mutfak ve tamir seti, oyuncak güzellik salonu, sluban eğlenceli bloklar manyetik puzzle zeka oyunu, banyo organizeri, çocuk kitapları, metal banyo organizeri, çay makinesi, Paşabahçe ürünlerinden bir çok cam ürün, cam damacana sürahi, notebook bilgisayar ve 2li mutfak havlusu ürünleri bulunuyor.

Tüm fiyatlara erişmek için https://www.bim.com.tr/default.aspx?Bim_AktuelTarihKey=573 adresini ziyaret edebilirsiniz

Editör: TE Bilisim