24 Nisan Cuma Bim Aktüel Ürün Kataloğu Belli Oldu!

Bim mağazaları cumartesi ve Pazar günü 30 büyükşehirdeki sokağa çıkma yasağı uygulaması nedeniyle kapalı olacak. Diğer illerde ise sabah 10:00’da açılacak. Akşam 20:00’a kadar açık kalacak. Diğer yandan Bim mağazalarının haftalık açıkladığı indirimli ürünlerinde bu Cuma’dan itibaren satışa sunuldu. Mağazalarda raflardaki yerini almasının ardından, müşteriler 24 Nisan Cuma bim kataloğunu merak etmeye başladı. İşin olsa sitesi üzerinden ayrıntılı olarak fiyatlarını ve ürünlere ait bazı detayları aktardık.

ELEKTRONİK ÜRÜNLER;

Cuma gününden itibaren mağazalardaki yerini alacak olan ürünler arasında Dijitsu Marka 43 ekran FHD uydu alıcılı televizyon bulunuyor. 1920+1080 Ful HD özelliklerinde USB girişi, video ve resim oynatabilme üzelliklerinde Class A serisi enerji tüketimine sahiptir. Monern TV sehpasında ise 139 cm ile deriliği 30 cm olan modern bir tv sehpası bulunuyor. Bu ürünü fiyatı ise 199 Tl olarak açıklandı.

23 NİSAN’a ÖZEL ÜRÜN;

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramın ardından bir gün sonra çocuklara yönelik olarak bazı indirimli ürünler saışa çıkacak. Bu ürünler arsında Römorklu traktör var. 3 yaş üst uygun olan bu ürünün fiyatı ise 169 TL olarak açıklandı. Pilsan’ın ürünleri arasında kırılmaz çek bırak araba çeşitleri bulunuyor. Çim saçaklı oyuncak, köpük çıkartan tüp, market arabası, mutfak seti oyuncağı, hamur setler, basket potası çocuklara yönelik olarak satın alınabilecek ürünler arasında yer alıyor.

Bim Aktüel ikinci sayfasında ise mutfak ürünleri ve gereçleri bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Kumtel marka set üstü ocak var. Işıklı cam kettle, Blender set,, Kütahya porselen 18 parça porselen yemek takımı, desenli katlanır masa, tefal tava, çelik makarna süzgeci, çift musluklu semaver, kapaklı kavurma sacı, krom sini, plastik saplı paslanmaz süzgeç, antik yuvarlak kase, dik kenarlı cam tabak, lav marka bardak seti,tek fiyat plastik ürünleri var.

BİM PERSONEL ALIM BAŞVURU FORMU;

Ükemizde 82 il ve 900 ilçe genelide şuebeleri bulunan BİM çok sayıda kasiyer depo görevlisi, mağaza müdürü, satış danışmanı gibi kadrolarda personel alımları BİM resmi internet sitesi üzerinden açıklanan başvuru formu üzerinden yaplabilecek. Adaylar başvuru formunu cv'lerini en yakın şubeyede teslim edebilirler. 

Editör: TE Bilisim