Türkiye'nin perakende satış mağazası olan ŞOK aktüel indirim kataloğu ürünleri belli oldu. Buna göre 22 Nisan çarşamba günü hangi ürünler geleceği açıklandı. Pek çok mağaza bu hafta ramazan ve 23 Nisan'a özel olarak ürün seçtiği görülmekte. Bu ürünlerde bisiklet, çocuk oyuncakları olduğu görülmekte. Ramazan'a özel olarak gıda paketleri ön plana çıkmakta. Hurma, Kuru bakliyat kahvaltılık ürünlerde fiyatlar açıklanmakta. Peki Şok aktüel kataloğunda bu hafta neler var?

Bilindiği gibi cepte şok ile kapına kadar sipariş uygulaması devreye girdi. Cepte şok uygulaması üzerinden verilen siparişler ayı gün ücretsiz olarak mağaza çalışanları tarafından adresinizde teslim ediliyor.

25 TL ALIŞVERİŞLERDE GEÇERLİ;

Haftanın fırsatları ve hafta sonu fırsatlarında yeni indirimler gelmeye devam ediyor. 22 Nisan ile 28 Nisan 2020 tarihleri arasında geçerli olacak fiyat tarifesine göre yudum ayçiçek yapı 25 Tl alışverişlerde geçerli olmak üzere 20 TL ve Bahçıvan marka beyaz peynir ise 16 Tl olarak satılacak.

22 Nisan çarşamba günü indirimde olacak ürünlerde 2 yıl garantili 16 jant çocuk bisikleti bulunuyor. Bisikletin fiyatı ise 299 TL olarak açıklandı. Bisiklet çantası ise 29,95 TL olacak. Bluetooth hoparlör 34,95 Tl Karoake mikrofon snopy marka profesyonel oyuncu kulaklığı oyuncu klavyesi oyuncu mouse ürünleri de bu hafta oyun severleri için gelecek ürünler arasında yer alıyor.

PİLSAN marka sevimli hayvanlar, 360 yarış seti, çocuk taburesi, denge besle sağlıklı yaşa kitapları, oyuncaklar, gıda ürünleri arasında ise altın filiz çay, saka marka su, fanta içecek bulunuyor.

ŞOK ÇALIŞMA SAATLERİ SABAH KAÇTA AÇILIYOR;

ŞOK 22 Nisan çarşamba günü 08:00 saatinde açılabilecek. Genelgeye göre akşam 23:00a kadar hizmet verebilecek. 23 nisan perşembe günü 09:00 ile 14:00 saatleriarasında açık olacak.

AKTÜEL İNDİRİMLERİ

Editör: TE Bilisim