Perakenden satış mağazalarının haftalık açıkladığı birbirinden uygun fiyattaki ürünleri açıklanmaya devam ediyor A101 aktüel ürün katalogu 2 Nisan perşembe günü gelecek ürünler bir hafta önceden beli oldu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan mağaza broşürlerinde Toshıba marka televizyon, Elton marka 32 ekran uydu alıcılı televizyon, Honor cep telefonu, Seg marja çamaşır makinesi ile Seg marka kurutma makinesi, balık ve gözleme tavası, erzak dolabı, lav marka şişe, ayakkabı dolabı gibi ürünler var.

A101 AKTÜEL ÜRÜN KATALOĞU;

2 Nisan perşembe gününden itibaren Bastton puset, mama sandalyesi, yükseltici oto koltuk, çocuklar için eğitici aktivite masası, bebek küveti bulunuyor. Mağaza diğer sayfadaki ürünler arasında bebekler için Prima marka bebek bezi Unı marka ıslak mendil ile Aptamil ek gıda ürünleri bulunuyor. Eti Cicibebe, bebek bisküvisi bulunuyor. Temizlik ürünleri arsaında sıvı savun, ağda bezi, ağda kartuş ürünler var. Gıda ürünleri arasında ise bir çok ürün çeşiti var. A101 mağazalarının çalışma saatleri değişti mi?

A101 ÇALIŞMA SAATLERİ;

Geçtiğimiz gün Gıda perakendecileri derneği yönetim kurulunda bir açıklama yapıldı. Açıklamada ülke genelindeki marketlerin çalışma saatlerinde değişiklik yapılması için tavsiye kararı aldıklarını ifade etti. Dernek yönetiminden alınan tavsiye kararında sabah 10:00 akşam ise 20:00 arasında açık olmasını istedi.

A101 ONLİNE MAĞAZA

Perakende satış mağazası a101 online mağazasında ürün çeşitlerinde indirimler var. Deniz bank kredi kartı ile alışverişlerde 30 TL indirim sunuyor. Skech marka ayakkabılarda indirim var. Online özel ürünler arasında Gillette Mach 3 start 4 yedek tıraş bıçağı 54.50 tl oalcak. Vip Ahmet Mop yedek bez, Adidas kadın ayakkabı, l'oreal paris master Ink Eyeliner Black, etkinlik okuma kitapları, kişisel gelişim kitapları bulunuyor. 

A101 Yeni mağazacılık ismi ile indirimlerini ülke genelindeki 900 mağazada satışa çıkartıyor. Ceo'su Erhan Bostan 2010 yılından beridir görev yapıyor. A101 kuruluş tarihi 2008 yılıdır. Benzer çalışma şeklinde çalışan mağazalar olan Şok, Bim ve Migros gibi aktüel ürünleri her hafta açıklanıyor.

Editör: TE Bilisim