Posta Telefon ve Telgraf A.Ş. PTT'de çalışan taşeron işçilerin pandemi olarak ilan edilen koronavirüs sürecinde iş yoğunluğu artan sektörlerden bir tanesi haline geldi. Bu işler için bayram öncesinde hesaplarına ödenecek olan ikramiye ödemesi ile biraz olsun sevindirdi.

Öz Haber İş Sendikası Genel Başkanı Harun Tüz tarafından yapılan görümeler PTT'den olumlu bir yanıt aldığı açıklandı. PTT Genel Müdürü Hakan Gültekin'in onayladığı karar için kaç işçi yararlanacağı da açıklandı.

14 BİN PTT ÇALIŞANINA MÜJDE;

Sendika'nın İzmir Şube Başkanı Sefa Tuğdar tarafından yapılan açıklama ile verilen müjdeye göre PTT Genel Müdürlüğünden çalışanlar ikramiye ödenmesi konusunda taleplerini ilettikleri ve talebin uygun görüldüğünü, 14 bin ptt çalışan taşeron işçilerin hesaplarına bayram öncesi ödeneği müjdesini verildi.

TAŞERON İŞÇİLERE DEPREM YARDIMI YAPILACAK!

Elâzığ’da görev yapan taşeron işçiler için deprem yardımları 2. taksitleri de bordrolarına eklendiği açıklandı. Maaş hesaplarına yapılacak ödemeler için müjdeli haber sendika tarafından işçilere duyuruldu.

TEDİYE ÖDEMESİ TARİHİ;

Toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 3 ay süre ile ertelendi. Normalleşme sürecine bağlı olarak daha önce yapılıp yapılmayacağı merakla beklenen konular arasında bulunuyor. Diğer yandan taşeron ikramiye ödemesi 22 Mayıs 2020 tarihinde ödenecek. Tediyeler 4 taksit halinde ödeniyor.

Editör: TE Bilisim